Фан клуб - РК Вардар

Ја нема онаа одбрана од првиот дел, онаа агресивност кога мува немаше кај да прелета, ова моментално што го играат позади е за цела класа послабо, се изнашутираа Сегед од чисти позиции.

Ќе се стегнат во второ без гајле,треба Штербик некој зицер да скине и Вуко некој проектил да испука и чиста победа;)

Не ја сфаќаат толку сериозно утакмицава иначе зад Ултрас Сегед транспарентон има пет баби уште игли за плетење им фалат Хахахааха

Вака се понаша Европски Шампион, покрај слаб Штербик, млитава одбрана, си ги добиваш.

Каков меч на Тимур! :cuc:
Мизерни бевме у одбрана, не се сеќавам скоро да сме примиле 30 гола, но што е тука е, победа си е победа. Премногу промаја дуваше кај ,,халфовите" односно 2-ката и 5-ката, Житников и Сршен се изнаиграа. Едноставно немавме одговор за нив, а и Скубе правеше доста проблеми со неговите метро и 75cm. Гледам дека и Тимур на пресот рекол дека не се сеуште на исто ниво од претходниот дел од сезоната па да се надеваме дека ќе се вратат.

Маџарите беа циркузи, на крај се дереа Вардар и неколку од нив кога ги соблекоа дресовите од Сегед под нив имаа дресови на Вардар :D. Не знам како детално стојат работите ама мислам дека многу е различно сфаќањето за навивање и навивачки групи таму од Балканов.

Последно уредено:
Koj se mozhni protivnici ako zavrshime prvi vo cetvrtfinale? So cetvrto plasiranata ekipa igrame od grupata na PSG ?

Koj se mozhni protivnici ako zavrshime prvi vo cetvrtfinale? So cetvrto plasiranata ekipa igrame od grupata na PSG ?
Да,најверојатно Кил или Фленсбург сега имаат по 15 бода двете екипи,има шанси и Киелце 11 бода имаат ама играат следна недела со Кил

Да,најверојатно Кил или Фленсбург сега имаат по 15 бода двете екипи,има шанси и Киелце 11 бода имаат ама играат следна недела со Кил
Има ли некој што не му е желба Кил :uzi:

Во Б групата можно е и Веспрем да заврши 4-ти. Очекувам биг с'прајз во 1/8 финале и некој од швабиве Кил/Фленсбург да го изеде од Сегед, па пак да дојдат пензионерите од Сегедин на размена на дресови и шалови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom