Фан клуб - РК Вардар

Диви МАЈСТОРЕ :cuc::cuc::cuc:Само се надевам дека некој го има снимено тоа и ќе го има на јутуб:)))Ебате фацата што му ја напраи на тој:pos2::pos2:
Комити , браво.Едноставно докажуваат дека се број ЕДЕН!Со среќа понатаму , и ако може натпреварите нека се играат во Кале.Таму , ќе паднат сите верувајте.:vozbud::vozbud::vozbud:

Диви МАЈСТОРЕ :cuc::cuc::cuc:Само се надевам дека некој го има снимено тоа и ќе го има на јутуб:)))Ебате фацата што му ја напраи на тој:pos2::pos2:
Комити , браво.Едноставно докажуваат дека се број ЕДЕН!Со среќа понатаму , и ако може натпреварите нека се играат во Кале.Таму , ќе паднат сите верувајте.:vozbud::vozbud::vozbud:
Не бе, подобро во Борис Трајковски, повеке бројни Комити, повеке гледачи кои ке прават атмосфера и да се надеваме дека ке паднат великаните. А и мислам дека сега ке се префрлат во Борис.

Cestito decki ne samo Angelov nego site bea na visina na zadacata.Koga gledame vakvi natprevari ni se polni srceto.Daj boze da ni se mnozat ovie uspesi i vo idnina i da prodolzi pobednickata euforija na EP vo kosarka.

Само треба да се поправат грешките со водење на топка,чекори.
На почетокот како без раце игра :/
ама после:vozbud:

Денеска да се биде во Кале беше чест. Атмосферата во текот на 60 минути фантастична, грло ми знае. Целата екипа на чело со Диви исто така фантастични. Браво Момци!

ЕДЕН Е ВАРДАР !!!

Не бе, подобро во Борис Трајковски, повеке бројни Комити, повеке гледачи кои ке прават атмосфера и да се надеваме дека ке паднат великаните. А и мислам дека сега ке се префрлат во Борис.
Помала сала=подобра атмосфера.Ти мислиш дека ќе отиде многу народ на Адемар Леон?Не.Ќе одат да ја гледаат "големата" Барса.А Кале против сите ќе бидел фул.:helou:

Помала сала=подобра атмосфера.Ти мислиш дека ќе отиде многу народ на Адемар Леон?Не.Ќе одат да ја гледаат "големата" Барса.А Кале против сите ќе бидел фул.:helou:
Да, не ти кажувам сигурно но мислам дека ке има доста народ што ке го подржават Вардар, лани на Металург ги немаше Комитите мислам немаа навивачи со кои ке го бодреа клубот. А така сега со Комитите и цела сала ке ја дигнат на нозе и ке се владее атмосфера.
Што фајда ако само 2000 гледачи ке ги гледат натпреварите ? Само Скопјани ке одат, ами од другите градови нели сакат да одат ? Ето лани јас бев на Барселона и на Кил кога игра, бев и во КПК на Металург - Париз, сигурен сум дека ке бидат посетени и од други градови, и мсилам дека треба да се игра во салата Борис Трајковски а и највероватно таму ке е.

Браво мајсториииииии игра магично магичнооооо ВАРДАР игра фантастичнооооо:komiti:

Игра магично магичнооооо, Вардар игра фантастичноооооооо!!!!!

фантастична игра на почетокот малце лошо игравме лошо но после стапи Диви на сцена и се тргна во одлична насока!!!!

Честитки публикава:vozbud:

дајте слики од публиката мора :)

OOOOOOO ludilo pod kale:):)
Mnogu normalno vo kale atmosferata bese ednostavno prekrasna. Na tribinite bevme edno 500 komiti. Grmese cel mec. Vardar osven vo prvite 15 min, izigra fenomenalno:)
Treba da se izdvojat i protivnickite navivaci, so koi zaedno navivavme nekolku pati (pravoslavje i orthodox brothers). A bea razmeneti i nekolku maici i salovi. Oni celo vreme ja imaa istaknato maicata FUCK GREECE, i ne poddrzaa koga grmese FUCK YOU HELLAS:):)
Se nadevam deka nekoj ke stavi klipovi od navivanjeto

Е да бе у Кале,ем нема сите да влезат ем чварки нема да вадиме.:kesa::kesa::kesa:

Зашто мислиш да не се напуни Борис?100 денари карта и крај.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom