И
Игнориран член
Гостин
На веб страната на СЕХА лига имаат стрим од натпревари... Борац - Загреб ќе ја пренесуваат денес сигурно, незнам дали и Вардар ќе ја има на стрим. Обично јас таму следам натпревари од СЕХА.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас следам ама ги нема секогаш сите или па ја сум неспособнаНа веб страната на СЕХА лига имаат стрим од натпревари... Борац - Загреб ќе ја пренесуваат денес сигурно, незнам дали и Вардар ќе ја има на стрим. Обично јас таму следам натпревари од СЕХА.
Е ги нема сите...И јас следам ама ги нема секогаш сите или па ја сум неспособна![]()
енд стил каунтинг[DOUBLEPOST=1444153840][/DOUBLEPOST]Aнтичкиве се утепаа од промашувањеДеки со одличен скор од два престапа и едно промашување од три зицери.
Тој во Скопје не ни влага во игра, а денес се уверивме заштоКако бе несреќава во скопје не утне три зицера на вака небитна утакмица да му ебеме се од а до ж. Дома не промашува маме му ебам.
Влага влага, сеа прошлава со татран само него му подаваа. Еве кај е сабота, осеќам сега ќе има повеќе анти деки фанови.Тој во Скопје не ни влага во игра, а денес се уверивме зашто![]()
Дај Божже да има. Последниот пат кога бев со Сегед 90% беа антички.Влага влага, сеа прошлава со татран само него му подаваа. Еве кај е сабота, осеќам сега ќе има повеќе анти деки фанови.