Фан клуб - РК Вардар

На веб страната на СЕХА лига имаат стрим од натпревари... Борац - Загреб ќе ја пренесуваат денес сигурно, незнам дали и Вардар ќе ја има на стрим. Обично јас таму следам натпревари од СЕХА.

На веб страната на СЕХА лига имаат стрим од натпревари... Борац - Загреб ќе ја пренесуваат денес сигурно, незнам дали и Вардар ќе ја има на стрим. Обично јас таму следам натпревари од СЕХА.
И јас следам ама ги нема секогаш сите или па ја сум неспособна :D

Последно уредено:
Копилето го имитира Козла со престапите :tapp:

Деки со одличен скор од два престапа и едно промашување од три зицери.
енд стил каунтинг[DOUBLEPOST=1444153840][/DOUBLEPOST]Aнтичкиве се утепаа од промашување

Последно уредено:
На крај како брз воз ги прегазивме, над 10 гола им акнавме за неолку минути :icon_mrgr:
Околу 50 и кусур минути на резервирана игра, на крајот од 23-25, победивме со 27-36.
Лабави се утакмициве за испробување на тактики. Фичо даде 6-7 гола, ама тешка мрзлетина е. Крилата беа очобол до 50 и некоја минута, дур Шишкарев не даде 4 гола за неколку минути :pos:

Фичо си ги изработи денес. Колку беа возбудени тие што играа против Вардар :D

Како бе несреќава во скопје не утне три зицера на вака небитна утакмица да му ебеме се од а до ж. Дома не промашува маме му ебам.

Како бе несреќава во скопје не утне три зицера на вака небитна утакмица да му ебеме се од а до ж. Дома не промашува маме му ебам.
Тој во Скопје не ни влага во игра, а денес се уверивме зашто :D

Тој во Скопје не ни влага во игра, а денес се уверивме зашто :D
Влага влага, сеа прошлава со татран само него му подаваа. Еве кај е сабота, осеќам сега ќе има повеќе анти деки фанови.

Влага влага, сеа прошлава со татран само него му подаваа. Еве кај е сабота, осеќам сега ќе има повеќе анти деки фанови.
Дај Божже да има. Последниот пат кога бев со Сегед 90% беа антички.

Борец 17-33 Вардар Јуниор (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom