Фан клуб - РК Вардар

Иако не сум од Скопје сепак навивам за Вардар

Има некој информации колку завршил ако е снимка.Инаку Комити 10+ а Вардар вака ако продолжи/л во второ може да го прогласиме за 1/2 финалист.

Другар со ваква игра вардар може да го прогласиме за ШАМПИОН а не за 1/2 финалист. :salut:

Огромна штета за шансите што се пропуштија,се разбрани голманот на крај барем 8-9 комотно требаше да биде па уште и гол последна секунда примија.Но што е тука е вака барем се свесни дека ништо не е готово и ќе се стегнат во спротивно можно беше опуштање.

КОМИТИ НАЈДОБРИ ШТО МОЖЕ ДА СЕ БИДЕ!!!

/\
Па не баш. У никој случај не смееше да се дозволи падот во последните 10 минути.
Баш тогаш требаше уште повеќе да ги дотепаат Романците

--- надополнето ---

Стигнуваат и првите пофалби. :)
Иначе од паролите што биле извадени денеска,едната била Црвено-Црни до коска !
А втората со Македонско и Хрватско знаме,и меѓу нив пишано РЕСПЕКТ.

index.php

само едно ќе кажам ЛУДИЛО

10+
Многу јако навивање, јака бројка иако коа бевме кај соборна малку ми личеше.
Другари што седеа на неутрална ми кажуваат дека било многу јако невивањето. Пет дена нема да можам да зборам после ова...
пс. мостот се клатеше ептен.
ппс. што се случуваше кај соборна доа што се срчкаа некој?

26032011682.jpg 26032011683.jpg
Еве јас што сликнав :)

Браво за комитите, со исклучок на неколку непотребни испади (фрлање предмети во теренот при супер резултат и одлична атмосфера, за мене е неразбирливо) за бодрењето немам зборови, максимално од почеток до крај. Дај Боже да ве видам побројни и пораспеани во полу-финале :)

Што се однесува до играта, додека можеше Надовеза во нападот се одеше како подмачкано, но ете се измори човекот после 45 мин. Во одбраната додека се стигна до 10 разлика дечките функционираа како еден, потоа неразбирлив пад. 5 Напади по ред примавме гол, а тренеров спие, мораше да се бара тајм-аут порано. Нејсе, се надевам за реваншот ќе се разбуди и Маркичевиќ (денеска, очајно) како и Грбовиќ кој за во напад е мајсториште. Останатите во рамките на можностите.

Прегледај го приврзокот 41743Прегледај го приврзокот 41744
Еве јас што сликнав :)

Браво за комитите, со исклучок на неколку непотребни испади (фрлање предмети во теренот при супер резултат и одлична атмосфера, за мене е неразбирливо) за бодрењето немам зборови, максимално од почеток до крај. Дај Боже да ве видам побројни и пораспеани во полу-финале :)

Што се однесува до играта, додека можеше Надовеза во нападот се одеше како подмачкано, но ете се измори човекот после 45 мин. Во одбраната додека се стигна до 10 разлика дечките функционираа како еден, потоа неразбирлив пад. 5 Напади по ред примавме гол, а тренеров спие, мораше да се бара тајм-аут порано. Нејсе, се надевам за реваншот ќе се разбуди и Маркичевиќ (денеска, очајно) како и Грбовиќ кој за во напад е мајсториште. Останатите во рамките на можностите.
за првиот болд не можам да се сложам толку со тебе бидејќи јас колку што видов беа фрлани авиончиња а тоа роамнците се глупираа ко бозжем кој знае што се деси но тоа ја видов бидеќи бев на едниот крај на трибината оставам резерва да имало фрлано и со нешто друго но сепак пак ќе кажам премногу се глупираа тука романците , а за вториот болд мислам дека тука тренерот згреши што не го стави пецаковски во игра колку што забележав јас не ни влезе пецаковски а можеше да го стави во последните 10 мин при 10 разлика

за првиот болд не можам да се сложам толку со тебе бидејќи јас колку што видов беа фрлани авиончиња а тоа роамнците се глупираа ко бозжем кој знае што се деси но тоа ја видов бидеќи бев на едниот крај на трибината оставам резерва да имало фрлано и со нешто друго но сепак пак ќе кажам премногу се глупираа тука романците , а за вториот болд мислам дека тука тренерот згреши што не го стави пецаковски во игра колку што забележав јас не ни влезе пецаковски а можеше да го стави во последните 10 мин при 10 разлика

1. Јас како да видов и нешто повеќе, али ок еве и само хартија да е. Од шо мака да се фрла в терен? Сето тоа дава лоша слика за навивачите, ај да не оди и да е лош резултатот да разберам, ама при одлична игра, резултат, атмосфера... не можам да разберам.
2. Го изваде Надовеза кога втор пат по ред згреши во напад (му падна топката од раце) пред тајм-аутот.

Јебига брат у 1000 души нормално е да се најде некоја таква будала што ќе почне да фрла нешто.
Малa фрка имаше при еден таков испад на еден тип.
Добро е што хартија фрлаа само,на утакмицата против Берхем еден дечко и патиката си ја фрли на терен :pos:

Не претерувајте сепак на крај и покрај се резултатот е катастрофа! Можеа и +8 или +9 и на крај прокоцкаа...

иначе никој не спомна дека по завршувањето на натпреварот противничките играчи ни аплаудираа 2-3 мин

Ми се чини дека фрлија и нешто друго, а не само хартија. Како и да е, и мене ми беше крајно нелогично при таква предност да се фрлаат работи на теренот.

Иначе што се деси таму меѓу комитите?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom