Другар со ваква игра вардар може да го прогласиме за ШАМПИОН а не за 1/2 финалист. :salut:Има некој информации колку завршил ако е снимка.Инаку Комити 10+ а Вардар вака ако продолжи/л во второ може да го прогласиме за 1/2 финалист.
за првиот болд не можам да се сложам толку со тебе бидејќи јас колку што видов беа фрлани авиончиња а тоа роамнците се глупираа ко бозжем кој знае што се деси но тоа ја видов бидеќи бев на едниот крај на трибината оставам резерва да имало фрлано и со нешто друго но сепак пак ќе кажам премногу се глупираа тука романците , а за вториот болд мислам дека тука тренерот згреши што не го стави пецаковски во игра колку што забележав јас не ни влезе пецаковски а можеше да го стави во последните 10 мин при 10 разликаПрегледај го приврзокот 41743Прегледај го приврзокот 41744
Еве јас што сликнав
Браво за комитите, со исклучок на неколку непотребни испади (фрлање предмети во теренот при супер резултат и одлична атмосфера, за мене е неразбирливо) за бодрењето немам зборови, максимално од почеток до крај. Дај Боже да ве видам побројни и пораспеани во полу-финале
Што се однесува до играта, додека можеше Надовеза во нападот се одеше како подмачкано, но ете се измори човекот после 45 мин. Во одбраната додека се стигна до 10 разлика дечките функционираа како еден, потоа неразбирлив пад. 5 Напади по ред примавме гол, а тренеров спие, мораше да се бара тајм-аут порано. Нејсе, се надевам за реваншот ќе се разбуди и Маркичевиќ (денеска, очајно) како и Грбовиќ кој за во напад е мајсториште. Останатите во рамките на можностите.
1. Јас како да видов и нешто повеќе, али ок еве и само хартија да е. Од шо мака да се фрла в терен? Сето тоа дава лоша слика за навивачите, ај да не оди и да е лош резултатот да разберам, ама при одлична игра, резултат, атмосфера... не можам да разберам.за првиот болд не можам да се сложам толку со тебе бидејќи јас колку што видов беа фрлани авиончиња а тоа роамнците се глупираа ко бозжем кој знае што се деси но тоа ја видов бидеќи бев на едниот крај на трибината оставам резерва да имало фрлано и со нешто друго но сепак пак ќе кажам премногу се глупираа тука романците , а за вториот болд мислам дека тука тренерот згреши што не го стави пецаковски во игра колку што забележав јас не ни влезе пецаковски а можеше да го стави во последните 10 мин при 10 разлика