Фан клуб - РК Вардар

А што е со Растворцев работава? Нели се опорави од повредата, се мислам дека го гледав на некој натпревар во последниве недели :eek:
Или пак заработи некоја повреда?

Којзнае што е со него. И да е опоравен од претходната повреда, чисто се сомневам дека е во добра форма и кондиција.

А што е со Растворцев работава? Нели се опорави од повредата, се мислам дека го гледав на некој натпревар во последниве недели :eek:
Или пак заработи некоја повреда?
Уште кога не беше донесен, рекоа дека се уште размислуваат дали вреди да го носат во Скопје затоа што е премногу склон на повреди, последниве години поголем дел од сезоната е повреден отколку што игра. Голема грешка им беше сезонава што не земаа десен бек разбивач што може да покрива и во одбрана на пикерска позиција (според мене Криштопанс би бил идеален), а него или на Петриќ да им го раскинат договорот.
Мислам дека играше во Струга, а можеби фати и некоја утакмица во Сеха, па потоа се пожали на истата повреда од лани и не кажаа точно колку ќе отсуствува овој пат.

Уште кога не беше донесен, рекоа дека се уште размислуваат дали вреди да го носат во Скопје затоа што е премногу склон на повреди, последниве години поголем дел од сезоната е повреден отколку што игра. Голема грешка им беше сезонава што не земаа десен бек разбивач што може да покрива и во одбрана на пикерска позиција (според мене Криштопанс би бил идеален), а него или на Петриќ да им го раскинат договорот.
Мислам дека играше во Струга, а можеби фати и некоја утакмица во Сеха, па потоа се пожали на истата повреда од лани и не кажаа точно колку ќе отсуствува овој пат.

Македа за следната година за што ќе иде ако го зимаат Криштопанс? Македа е добар во одбрана.

Македа за следната година за што ќе иде ако го зимаат Криштопанс? Македа е добар во одбрана.
Следната година можеби ќе го загубиме Душебаев, не е тоа оправдување за тоа што оставија тенки некои позиции во тимот за оваа година.

Следната година можеби ќе го загубиме Душебаев, не е тоа оправдување за тоа што оставија тенки некои позиции во тимот за оваа година.

Од каде ова? Дујшебаев не би требало никако да го пуштат да си иде.

Идната година му истекува договорот, ако продолжи вака да игра сигурно ќе добие понуди од најквалитетните и финансиски најсилните тимови во Европа, може и татко му да си го повлече во Киелце, така да ќе биде страшно тешка работа да го задржат.

Ако он сам реши да си оди нема сила што ќе го задржи. Договорот му истекува на крај на сезоната. Малиот знае дека многу клубови се заинтересирани за него и мислам дека Самс ќе проба се што е во негова моќ за да го задржи.

Интересен момент е тоа што исто на Кире договорот со Барселона му истекува во 2015 година. Така да при евентуално напуштање на Алекс мислам дека со сите сили ќе се тргне по Кире.

Сите би сакале да го видиме Кире у дрес на Вардар, а мислам дека и Кире не би имал ништо против, така да мене ова ми изгледа многу веројатно.

Neka go zemat onoj maliot Zarabec od Celje, ekstra e momakot.

Цеље е полн таленти само треба да искористат некој да донесат, Zarabec не е лош иако нема висина доста добро игра.[DOUBLEPOST=1412774887][/DOUBLEPOST]
Ако он сам реши да си оди нема сила што ќе го задржи. Договорот му истекува на крај на сезоната. Малиот знае дека многу клубови се заинтересирани за него и мислам дека Самс ќе проба се што е во негова моќ за да го задржи.

Интересен момент е тоа што исто на Кире договорот со Барселона му истекува во 2015 година. Така да при евентуално напуштање на Алекс мислам дека со сите сили ќе се тргне по Кире.

знам дека му истекува но од управа треба да работат да го задржат

Том О'Браниган (или така нешто се вика) дава кратка анализа за утакмицата во недела со Некар. До душа анализата повеќе му е за градот Скопје него ли за утакмицата али еве повелете.

http://www.ehfcl.com/men/2014-15/ar...+moment+in+a+special+match+in+a+special+group

Мене ми делува како за нијанса повеќе шанса да му дава на Некар за триумф. Според него клучно ќе биде како ќе изигра десниот бек (Петерсон, Дујшебаев), како ќе го браниме пикерот Мирхол и последното со кое што не се слагам е дека Брумен требало подобро да брани сега против Ду Риц и Уве. Мислам дека Брумен супер одбрана игра годинава.[DOUBLEPOST=1412777557][/DOUBLEPOST]

Се дуплиравме али нема везе :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom