Фан клуб - РК Вардар

дали од сите четири страни има трибинчиња?

Има.
DD1_9989.jpg

РК Прилеп 23 - 31 МРК Вардар

Одлични МРК, заслужено си победија. Разликата ја направија на контри, 10-тина чисти контри имаа секако. Чаневски одличен исто и Ивановски, по едно полувреме бранеа двајцата, Чаневски како со снајпер ги гаѓаше контрите и имаше многу одбранети шутови од крилни позиции. Недановски исто одлично изигра, Јовчевски се повреди при шут, го цапна нашиот играч и го извитка скочниот зглоб, не можеше да ја продолжи утакмицата и сигурно ќе паузира на одредено време. На позициона одбрана рамноправно се носевме, многу тешко не пробиваа, дури и водевме на почетокот, но почнавме многу грешки во напад да правиме и казната си дојде.

Тимот на МРК е одлично склопен, очекувам да се прошетаат низ Прва лига, со по 10 разлика да ги добијат скоро сите екипи, единствено новиве битолски екипи ако ги намачат малку, другото е сето гола вода за ваков тим.

Многу и е низок плафонот на малава сала.
To je bilo prvo nesto sta sam primetio i moram da napomenem da josh uvek promaja ubija i taj problem se cini da je nereslijv. Steta al necemo se zaliti i idemo napred. Za kraj na ovom prekrasnom intervjuom na ovu divnu televiziju zelim da se zahvalim nasem sponzoru i to je to.

Нема пари за голови во малата сала последните рубљи ги дадовме за закрпување на кровот во големата. Ај следната сезона може ќе се собере некоја рубља па ќе скрпиме крај со крај:icon_mrgr:

А ракометните голови за малата сала порачани се или ќе играат на замислени рамки?:icon_mrgr:
Немаме ние пари како комшиите, нашите играчи играт за бончиња во кам маркет. Место голови ќе ставиме камења и така ќе играме.

Увек они си имаат алиби, вечер ќе го извади вториот состав,и ако бидат прегазени ќе речат па ок игравмо со резервен тим.Ама ако победат ќе биде лупање од земја,како они имале млади таленти,и како тоа се играло против богати тимови.Затоа лупни им таму едно демолирање,па нека лаат колку сакаат.

Последно уредено:
Колку моѓен Вардар ќе гледаме годинава. Горбок кое засилување е само. За штербик муабет не ми се прај за него се знае.
Али каква одбрана се игра. СЕКОЈА ЧЕСТ :cuc::cuc::cuc:
Ајде ВАРДАРЕ!

Ауууууууу каков Вардар ке гледаме оваа година. Каква мотивација на сите али посебно на Штербик. Можам само да замислувам што ке прави овој човек пред 6500 во Јане Сандански. Колку мотивирано делува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom