Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Извај некој портал пред некое време, наводно го вратиле Шундовски и го наместиле на таа позиција, мсм 24 ракомет дека беше.
Mozi da bilo ne vidov za rokadata ,prasanjeto mi bese oti nikade oficiljno nemase na stranite od klubot a Crevoto nesto kordinator ke bese odese pod penzija pa da se posvetel maksimalno na rakometo no I za toa aber nema nisto vreminja

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Site igraci toj gi pusti
Чеј, сите играчи шо се досега заминати, цела јавност не донесе заклучок дека истите тие се вишак, и уште летото се велеше од истите и да се ослободиме. Како сега бранко ги избрка?

kako partal so go izbrkaa ekonomot isto I fizeotarapeftot
Сигурен си за економо дека Бранко го избрка??????

igracite gi bojkotiraa prethodnite treneri jovic I sundo vo koalicija so brance itn
Исто како и за заминатите играчи, сите сме сложни дека јовиќ и шундо не беа квалитет за Пелистер. Од кај оспаѓа сега играчите ги бојкотират тренерите.

Многу се потпираш на рекла казала и пишиш ко инфо од прва рака, а не е така. Ќе видиме шо ќе испадни на крај

Na kraj e vazen samo rezultatot I titulata bez razlika koj ke bidi trener ,sportski direktor ili doktor ekonom itn... Vtora rabota da se znaj so platformata I treta rabota so infrastrukturata da se pokreni I pocni inicijativa za nova sala za drugo mozi da prajme muabeti do utre I sekoj ke ima baska mislenje so e dobro da nemame site isto kako I deka treba kritika no da bidi normalna I konstruktivna oti so rekov ne treba samo pari,ljubov tuku I mnogu rabota na terenot I nadvor od nego no mi se plasi okoto od ova borko,muaketov,kiro ke bidi teska bitka godinava a uste poteska vgodina no ke vidime vremeto ke pokazi daj boze se da bidi kako so treba

Na kraj e vazen samo rezultatot I titulata bez razlika koj ke bidi trener ,sportski direktor ili doktor ekonom itn... Vtora rabota da se znaj so platformata I treta rabota so infrastrukturata da se pokreni I pocni inicijativa za nova sala za drugo mozi da prajme muabeti do utre I sekoj ke ima baska mislenje so e dobro da nemame site isto kako I deka treba kritika no da bidi normalna I konstruktivna oti so rekov ne treba samo pari,ljubov tuku I mnogu rabota na terenot I nadvor od nego no mi se plasi okoto od ova borko,muaketov,kiro ke bidi teska bitka godinava a uste poteska vgodina no ke vidime vremeto ke pokazi daj boze se da bidi kako so treba

Шундо се враќа на позицијата спортски директор. Според мене нема потреба од паника најверојатно то е и најдобрата опција за нас под овие околности. Нас не ни требат противници самите на себе сме си. Ако тепа дпне свињата ќе земи сила и ќе почни со неговите игри преку партија. Киро веќе знајме шо се можи во рфм. Нека биди Бранко стварно преодна опција и налето да се донеси не тренер туку и цел стручен штаб. Да се смени менталитет на екипата од корен. Најбитно е да се продолжи платформата, да се задржи костурот на екипата и да се напрат напори за спортски коплекс. Ќе биди пеколно тешко во плејофот, Тиквеш и посебно Охрид ќе бидат нагазни мини. Но некако сум убеден дека е ова наша година и ќе се радваме на дупла:kruna:

Look at this post on Facebook https://24rakomet.mk/shampionskiot-...FlJXrfXRoMEDehP_bFnUEEZ2f8d-hokAugcvBe4CTIU28

Eve go be:cool:
Po po analiza.....:cool:

Ако е вистина за Шундовски дека ќе биде спортски директор, тогаш вероватно е крајот на платформата и полека предавање на екипата на Бранко и компанија. Друга логика не гледам сигурно не се задоволни многу од двоецот за трансфер периодот кога Ќисум (иако беше дојден пред 6месеци) летово потпиша нов договор и другиот данец кој беше тотално промашување едвај се ослободија од нив, или од сите новодојдени само за Борзаш може да се зборува како за засилување се друго е дојдено на забава. Или со резулататите се гордеат порази историски со по 15 разлика.

Ако е вистина за Шундовски дека ќе биде спортски директор, тогаш вероватно е крајот на платформата и полека предавање на екипата на Бранко и компанија. Друга логика не гледам сигурно не се задоволни многу од двоецот за трансфер периодот кога Ќисум (иако беше дојден пред 6месеци) летово потпиша нов договор и другиот данец кој беше тотално промашување едвај се ослободија од нив, или од сите новодојдени само за Борзаш може да се зборува како за засилување се друго е дојдено на забава. Или со резулататите се гордеат порази историски со по 15 разлика.
Во јули навршват 5те години од потпишувањето на платформата. Време е да се кажи која е иднината на клубот и во кој правец ќе се движи клубот дали ќе се продолжи платформата и кој се наредни цели.

Незнам колку се точни информациите дека Цветан Кузмановски е избришан од списокот за ЕП зошто не сакал да премине во Алкалоид , на мета е и Кизиќ кој ќе премине од идната сезона во Алкалоид бидејќи му завршува договорот со Е.Пелистер.Дечкото имаше поголема минутажа во Вардар него во Е. Пелистер. Малку беше чудно што на последниот натпревар со Грција во последните минути бранеше Кизиќ а не Томовски.

На ФБ новата слика од почетокот на припремите Шундо и Бранко, од почетокот се знаеше дека му ја кројат капата на Јович (го зедоја на душа). И послем се чудевме зошто не си дал оставка чекал да го избркат и него му беше јасно како стојат работите. Секоја чест за Бранко и Шундо, со најдоја бавча ќе се ја работат.

И црепот Јовиќ дома со Вардар играше без Лесјак и Борзаш и после Цацко му е крив , нека си седи во Пролече таман си е за таму

Лесјак денес му ја одмили желбата за ракомет на Норвежаните, маста му ја изваде.
Онаков голман да го оставиш на клупа трева да си ментален во главата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom