Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Со чии пари мислев. На вечен сон, на општината, некој трет ќе дава?
Со кој црни пари чоекот е движечка превара не му треба пари и онака ќе го закопа ПЕЛИСТЕР тоа му е професија фамиљарна.

Можи и најпаметно е Бранче да ја истера сезоната до крај. Ќе видиме времето ќе покажи дали е правилен потег.Се освен дупла круна ќе биди огромен дебакл. Нека му е со среќа ќе му треба. Огнено крштевање првата со Вардар. :uzi:

Или управата на РК ПЕЛИСТЕР се откажа од борба за титули или се тотално неспособни. Со која утакмица со која игра ги воодушеви толку Бранко па да биде назначен тренер.

Бранче ах леле, шо да речи чоек ќе згреши.
Имав надеж дека ќе го сменат, а тој си ја наредил, му се излижа и еве го насилникот тренер пак. [emoji2961][emoji2961]

П.С. Не ме прашвајте оти насилник, оти ми е срам да кажам.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Ne znam koj ocekuvavte da dojdi na sred sezona i da se zamara so miravci i nekoj si maalski klub od sk so ke se bori zaedno so Pelister za titula vo Makedonija... iako sum protiv brance uste ko dojde vo klubot ama koj ne prasva koj ne slusa!

p.s. od moe info ke idat manaskov, sreden i piker kolku e tocno ke vidime denojve ;)
Pozdrav i se nadevame site zaedno pak titula godinava i to dvojna se razbira! :misticen:

Site igraci toj gi pusti so prethodno velev deka treba da dojdi trener I toj da resava arno ama izgleda ovaj se upikal kaj debeliot a toj pak si go pikna bracedot pinki za trener a gazdite samo davaat pari da ne spomenuvam za kako partal so go izbrkaa ekonomot isto I fizeotarapeftot ponasanjeto so del od igracite I drugite vraboteni vo klubot da ne go komentiram oti Sami ke vidite koj sledni dvajca licno Brance ke gi izbrka pa ako sakas I za toa so del od igracite gi bojkotiraa prethodnite treneri jovic I sundo vo koalicija so brance itn...Ima mnogu raboti no ne se za na forum pisenje
Za so koj pari bi go zel klubot imase pogore prasanje ke se najdi care dali samo opstinata dali nekoj od sponzorite so se na dresojte ke vidime no sega za sega cekor po cekor si ja brka rabotata Brance so ne znaci deka na kraj ke izlezi loso mozi ke ja odbrani titulata ,daj boze no po toa so se gleda sega za sega nemam golema nadez oti mnogu se sueti ego vo preden plan plus muabeto bese ova da bi bidi preodno resenie za posle EP vo Germanija da se donesi trener sega od kaj izleze ova bog samo znaj razbiram posle EP ako ne se nafatese nikoj I ne najdeja zamena da ostanese Brance no vaka idi deka se bilo prethodno dogovoreno so pustanje na staf I igraci od klubot no so rekov najvazninse rezultatite ako gi ima ke nema problem no ako ima samo arogancija I posnasanje kako do sega nisto nema da ne bide I pak ke treba nie da prevzemame merki I barame care spas kako porano I velev celo Leto arno ama malku koj slusase deka najvazno e da se kazi za platformata da se kazi za salata a ne samo "uzivanje" vo LS so dojde samo poraz do poraz edino dobro so go vratija Fitiljot no za drugoto ke vidime vremeto ke pokazi kako ke prorolzi privatnata zabava dali vo malata sala ili skroz ke se prefrli vo Felicia [emoji6]

P.S.Inaku kolkava budala e Brance samo ke recam deka mu se zakanil na igracite so kazni od 50% ako odat na masaza privatno kaj bivsiot fizeotarapevt a za drugite ne komentiram deka onaj znaj samo za kamionite a dekanot so se karase na fb so komisijata tvoj e is ispod sekoe nivo kako I na maliot so objavuvase razgovori privatni za kavgi na fb e bog da cuva vi velev jas deka nekoj ako ima pari ne znaci deka e najpamten I najubav no ne me slusate I da se povtoram se e nevazno samo rezultatite ke ostanat nisto drugo I eventualno infrastruktura se drugo e luk I voda !

Последно уредено:
Со играчкиот кадар и финансиите и Печале да седне на клупа, треба да ја одбрани титулата.
Треба Вардар да донесе некое ептен квалитетно засилување за да биде конкурентен, а тоа нема да се случи.

Проблемот со тоа што Бранче го потпишавте за тренер до крај на сезоната е што уште од сега може да ја рачунате наредната сезона во Европа за пропадната. Составот за следна сезона се крои од сега, а без тренер кој би бил сигурен за наредна сезона, тоа не се прави. Плус, што играчи би провлекол Бранче? Анонимус од тренер, никој ни го знае, ни го познава.

Tuku da prasam aj so igraci ke donesi se znaj Manaskov,toj pikerot od Zagreb I mozi od Romania kaj so rabotese nekoj igrac plus Nikucot na Leto, tuku prasanjeto mi e sega koj e sportski direktor Brance e all round ke bidi na dve, tri funkcii ili ke barame nov sportski dirketor ?

A za titulata da ne se prajme ludi rakometo ili lepcinja I narodna so ja vikaa na vremeto e najevivwter sport kade sudijata so dve tri odluki mozi da ti sjebi cela sezona probivanje prestap, isklucvanje I tolku od rakometo plus tvrdam deka rasporedot e mnogu tezok za nas plus ako se znaj deka mukaetov ej precedatel na rfm so kiro selector od druga strana minisiterot za sport borko od partijata ke bidi pekolno tesko iako godinava ima snasi no za vgodina ke bidi haos !

Последно уредено:
Tuku da prasam aj so igraci ke donesi se znaj Manaskov,toj pikerot od Zagreb I mozi od Romania kaj so rabotese nekoj igrac plus Nikucot na Leto, tuku prasanjeto mi e sega koj e sportski direktor Brance e all round ke bidi na dve, tri funkcii ili ke barame nov sportski dirketor ?

Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Извај некој портал пред некое време, наводно го вратиле Шундовски и го наместиле на таа позиција, мсм 24 ракомет дека беше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom