Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Во случај да е вистина..... Зошто ни е???
Подобар е од сегашниве леви крила иако се репрезентативци,но донекаде си во право ако веќе го земаат треба да биде од есента.Имате доста инстант играчи.Инаку да ќе. пренатрупано на таа позиција.

Подобар е од сегашниве леви крила иако се репрезентативци,но донекаде си во право ако веќе го земаат треба да биде од есента.Имате доста инстант играчи.Инаку да ќе. пренатрупано на таа позиција.
Деки бој има клуб, игра негде?

Манасков, Хосни и пикерот од Загреб Сухолежник веројатно ќе бидат засилувањата за вториот дел и секако МОЖНО и Џирона за тренер.

Манасков, Хосни и пикерот од Загреб Сухолежник веројатно ќе бидат засилувањата за вториот дел и секако МОЖНО и Џирона за тренер.
Ако ова се оствари сигурно шампиони , да не ти се верува сите три желби да се исполнат.

Манасков после сликата со Карадџич кога покажуваше да молчиме нема шанси во Битола. Ако има ќев да му карат жената нека повели во Бт
Автоматски споено мислење:

Со Манасков ќе се напрај истата грешка како со Радивоевич без бекој крило ти е ништо а и си имаме крила за македонска лига, Хосни пак бек кој не е изразити шутер а пикерот мислам требa да е ОК. Само сега левата бековска страна ни е ослабена остана само Борзаш.

Последно уредено:
Манасков после сликата со Карадџич кога покажуваше да молчиме нема шанси во Битола. Ако има ќев да му карат жената нека повели во Бт

Со Манасков ќе се напрај истата грешка како со Радивоевич без бекој крило ти е ништо а и си имаме крила за македонска лига, Хосни пак бек кој не е изразити шутер а пикерот мислам требa да е ОК. Само сега левата бековска страна ни е ослабена остана само Борзаш.
Ако се прашвам јас, ТОТАЛНО СУМ ПРОТИВ носењето на манасков. Можи ќе внеси некој квалитет, не знајме во шо форма е, ама...Не за д.манасков во Пелистер од мене :)
Со Хосни ќе добиеме на опција на десен бек шо и ни требаше. Го памтиме од лани, ко ќе сакаше беше и то како од корист.
На лев бек покрај Борзаш, Емилијан и Сери(кој не е во употреба) можи и Павле и Фитиљо да покриват, не е толку лоша таа страна.
За пикерот, не го знам, не знам шо да очекувам, од лаички муабети го земат за покривање на дупка во одбраната.
Колку ни се точни шпекулаците ќе покажи времето.

najgolemio pobornik za mkd igraci i so ne napraj site nas hejteri … svaka ti cast maestro v sala ne stapna .. i jas da mu ebam zenata na manaskov

[emoji836]️ РК Еурофарм Пелистер ја известува јавноста дека од денес улогата на тренер во нашиот тим целосно му е доверена на Бранислав Ангеловски, така да повеќе нема да ја извршува улогата на привремен, туку на перманентен предводник на екипата. Тој се обврза на договор до крајот на сезоната и утре од 16:00 часот ќе одржи прозивка за вториот дел од сезоната.

Ангеловски активно ја извршуваше улогата на спортски директор, а по заминувањето на Александар Јовиќ и Звонко Шундовски од тренерската позиција, во ноември и декември минатата година ја водеше екипата на четири натпревари од Лигата на шампионите и неколку натпревари од Суперлигата и Купот на Македонија.

Првиот официјален натпревар во 2024 година Еурофарм Пелистер ќе го одигра против Вардар 1961 во првото коло од плеј-офот на Суперлигата. Првиот европски натпревар е на 14 февруари 2024 година против ПСЖ.

Sega uste da si zaminat Eurofarm I da go zemi klubot Brance za komplet da bidi slikata site gi trgna so mu smetaa si gi namesti kockite Bravo so da recam po spremen od Mac vo rakometo dojde alav da mu e od trener na nekoe klubce dojde glaven faktor vo najgolemiot nas klub !

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Sega uste da si zaminat Eurofarm I da go zemi klubot Brance za komplet da bidi slikata site gi trgna so mu smetaa si gi namesti kockite Bravo so da recam po spremen od Mac vo rakometo dojde alav da mu e od trener na nekoe klubce dojde glaven faktor vo najgolemiot nas klub !
Не е тој крив ние имам глупаци во управа, како бе толку без мозок реагират да се чуди чоек. Не можат да научат ни од туѓи ни од сопствените грешки, или пак си ја исполнуват зацртаната цел успеа ја да ја испразнат салата во ЛШ а сега и во мак првенството со вардар и алкалоид за очекување е да има максимум пола сала на луѓето смачено му е од глупирање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom