Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Мора да покажиме респект поголем кон нашите играчи, фитиљо лично го знам не само на теренот, туку и надвор од теренот е со 2 рала мадиња. Мора ред да се донеси, мора да се има лидер, наш најголем проблем е шо немаме лидер во екипата, шо би се рекло гласо да му се слуша на терен. Мора сплотеност мора разбирање и нормално ако имаш квалитет ќе играш и ќе кажваш, ако немаш на загревање најдобар ќе си :)

Респект и добредојде се покажа.
Лидер, капитен и трофеи се заслужват.

???
058adc9097949ccd05c9a9443f7db734.jpg

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

???
058adc9097949ccd05c9a9443f7db734.jpg

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Не верувам дека ова е можно. Сигурно нема да го прифати публиката ова. Можи ќе му дадат некое место во клубот да си кешира пари нешто како кординатор или такво нешто пак тренер на РК ПЕЛИСТЕР невозможно е.

Не верувам дека ова е можно. Сигурно нема да го прифати публиката ова. Можи ќе му дадат некое место во клубот да си кешира пари нешто како кординатор или такво нешто пак тренер на РК ПЕЛИСТЕР невозможно е.
Зошто мислиш дека некој ќе ја праша публиката дали ќе се сложи со ова?

Зошто мислиш дека некој ќе ја праша публиката дали ќе се сложи со ова?
А што мослиш зошто ги избркаја, да не ги пцуе публиката. А и досегашното искуство кажува дека ова управа неколку пати има реагирано по асистенцијa "притисок" на публиката. Сигурно нити Шундо нити управата нема да сакат такво нешто.

Najdov I na arena 3 ama ko ke recam ne ova sport ne mi veruvate edno isklucvanje probivanje I ojde utakmicata ukurac I vtora rabota ne bilo do trenerot e do koj e majkomu stara nebo I zemja e razlikata I toa na probno so e Brance

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Колку глупа игра е ракометот то чудо едно , судите на +4 со одлуки очигледни во корист на Сегед ги враќат во игра. Зато никогаш нема да мрдни како спорт напред напротив во последните години стагнира. Играта радва прво полувреме. Цехте неможи да диши, Тајник нека одмори малце, Петровиќ со глупо исклучување. Пикерите чиста 10ка. И да неможиш Гедбан да го немаш во состав а го имаш Стевановиќo_O

Тебе те дупат :icon_lol: Тачка е и Бранче на тајмаутиве ама очигледно е класа над претходните двајца…

Само ние десет зицери можи да промашиме за едно полувреме, само ние можиме да водиме на полувреме и да не потопат за 30 мин, само против нас билдат голманите статистики

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom