Од тројца ништо не бидва ,сите кажваат не знат ракометаите кај тераат кој да слушаат ,многу лошо.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бутај 50!!!dajte mu 50 gola na ovie umrenite![]()
Мочај ги умрениве Еурофарм Работник. Нека им кисни.dajte mu 50 gola na ovie umrenite![]()
Абе за лани тие беа решение , ама сега дефинитивно не вадат ни 50% од екипата .Кога ви викав дека Шундо и Јовиќ се кловнови и Гедбане не е ЛШ материјал, мислевте за инает ви збориме. Не е веќе 1990, нешто сме научиле за ракомет и во Скопје![]()
Ни за лани не беа решение, се поклопија коцките, ептен бевме ќори ние и кикснавме со Алкалоид. Да не киксневме во Автокоманда, нема шанси да освоевте титула. Два дуели изгубија директно од Вардар (во Скопје и купот), едино решавачката во Битола ја добија и тоа едвај со 2 пати посилен тим.Абе за лани тие беа решение , ама сега дефинитивно не вадат ни 50% од екипата .
Во ЛШ ќе ни ја дупнат сите глата со овие пациентите на клупа.
Точно така и јас чекав да видам како ќе играат па да земам сезонска, сепак 6500 ден поарно да ги донерим негде него да ги фрлам во карта која со ваква игра никогаш нема да ја искористам. Рибата од главата смрди мора газдите да пресечат кој е тренер не вака: тренер, тим менаџер, спортски директор фали уште спортски менаџер на клупата сите кажват никој не си ја знај обврската мора рез.Бабиќ врати се. Тој вардар и овај.
Многу ги замислија дали да земат сезонски.
Abe vidovte urda na kurot bacilo ke prajte odmaPrijatno sum iznenaden od Vardar, zasluzena pobeda
Steta sto ovoj mlad i poleten tim do maj ke treba da dremi, i ova ke mu bidi edina radost
Sepak za nas ova se samo podgotovki, koga nozete se teski, a mislite se na drugo mesto.Mora da priznaeme deka Vardar i ne e veke nekoja golema motivacija.
Na klupata na Pelister fali uste Crevoto da bidi komplet
Na tribinite pravo derbi
Ima municija vo ovoj Pelister, vremeto ke pokazi....
i da ovaj noviot ke go upropasti Kosteski zver e![]()
Абе не заебавај каква даена резил бевме... допрва со колштад Сагосен со гла ќе ни дај 10 гола..mene ova mi mirisa na daena iskreno... mn ocigledno mie nekako .. super kupot za ligata i kupot trampa