Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Автоматски споено мислење:

Tuka moze da se gledaat site utakmici
Дресојте вриштат минчолург во најдобри денови [emoji85] да се надеваме дека првиот дрес е како шо треба о амблемот дека е зелен а не црн и црвен ко шо имаа грешка некој други порано...

Последно уредено:
Си мислев да пишам анализа од то шо се гледа на снимката а малку се гледа без зум со една камера но си реков шо има да се мачам со интерпукциски знаци ко тука е @Tomasino ќе ја изгледа оваа и со Монпеље ќе кажи шо кај фали исто ќе пиши и @Xsago јас ќе речам само дека Дади новиот убедливо најголемиот поддржувач на Еурофарм Пелистер се мислам дека поќе го сака клубот од сите нас (навивачи, управа, стручен штаб играчи, плукачи и шејтери) чоекот е жива легенда ќе повторам за Еурофарм Пелистер а да беше само Пелистер тогаш не знам шо ќе беше во друга конкуренција
И да ќе заборавев многу подобро и побрзо од некни со Охрид шо значи има напредок а до каде ќе стигниме времето ќе покажи и најважно да нема повреди на ваков турнир секој ден утакмица

Последно уредено:
Интересна утакмица, според мене не е за плукање оти се гледа дека експериментираат во напад и се пробуват различни комбинаторики, со Тамник ќе се добие мн во организација на напад но само ако го следат останатите бекови, од тоа шо забележав или тој премногу брза и се кочи во додавањето на завршниот пас или пак др бекови се пребавни, имавме премногу технички грешки за да очекувавме поприфатлив пораз, голем дел од головите ги примивме на брз центар, полуконтра и контри. Кисум мн ме разочара во одбрана мн грешки прави, Нилсен исто така ко промаја низнего поминуваа. Даре ме изненади малку со пристапот кој го има во одбрана, се движи брзо и ги следи противничките играчи.
Лесјак солидна партија вчера тој не држеше на пристојна разлика.
Борзаш хмммм очекувам доста од него но тежок малку во нозете за движење за да скокни и распали.
Цехте солиден но и мн изнудени шутеви, треба повеќе да му се дава на Петровиќ шанса има брз проод и добар шут, само треба да се поработи на него со шутот кога е влезен на 6м да поработи на зглоб не само да ја лупни топката.
Ал-Ахли да играше со овој ростер во Европа ќе беше во Топ10 тимови, екстра тренер, бековите шутерски потковани цврсти во одбрана и брзи.
Крилата не се плашат да влезат да шутират единствено послаби се на голман. Па пола од техничките грешки ни беа оти тие не изнудуваа да ги правиме.
Кратко кажано ми се допадна тоа шо го видов иако има уште многу за работа.
Скептик сум за носење на лево крило но Петар и Цветан ќе ни бидат најслаба алка.

Екипата е ОК само нема кој да ги наштима како треба. За жал Ацо и Шундо немат капацитет да водат ваква екипа а то од авион се глеа.
Зоран - Донесете го Џерона од Белград дури не е почната сезоната а Ацо и Шундо асистенти. То ќе биди вин-вин ситуација за сите.
Посекако е слободен и нема клупски ангажман. Со ова екипа само тој можи наксимумот да го извај а можи и да привлечи некој посалам играч.

Екипата е коректно селектирана само е раштиман оркестср а диригентот е на 600км од Битола.

Екипата е ОК само нема кој да ги наштима како треба. За жал Ацо и Шундо немат капацитет да водат ваква екипа а то од авион се глеа.
Зоран - Донесете го Џерона од Белград дури не е почната сезоната а Ацо и Шундо асистенти. То ќе биди вин-вин ситуација за сите.
Посекако е слободен и нема клупски ангажман. Со ова екипа само тој можи наксимумот да го извај а можи и да привлечи некој посалам играч.

Екипата е коректно селектирана само е раштиман оркестср а диригентот е на 600км од Битола.
Jasno e za trenerite ne smejat da pisnat no vredi da se proba I so niv sigurno se poarni od onaj babic I valter a drug ako zemat ke bara igraci so rekov prethodno mozi ne treba tolku pari da davame za zvezdi neka se proba I so decata da dobijat sansa ovie e vazno da se spreat za vo odbrana ne mozi da gi procenime tolku brzo vcera dojde sredniot bek nema trening so se vika zborot se gkeda deka se teski nozete I uste ne se uigrani vo napad mnogu tehnicki greski so sigurno ke se ispravat I ke se dobie na brzina I poletnost isto nedela dena se samo so topka ima vreme da se vidi privata slika no fali I bek

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Jasno e za trenerite ne smejat da pisnat no vredi da se proba I so niv sigurno se poarni od onaj babic I valter a drug ako zemat ke bara igraci so rekov prethodno mozi ne treba tolku pari da davame za zvezdi neka se proba I so decata da dobijat sansa ovie e vazno da se spreat za vo odbrana ne mozi da gi procenime tolku brzo vcera dojde sredniot bek nema trening so se vika zborot se gkeda deka se teski nozete I uste ne se uigrani vo napad mnogu tehnicki greski so sigurno ke se ispravat I ke se dobie na brzina I poletnost isto nedela dena se samo so topka ima vreme da se vidi privata slika no fali I bek

Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Во напад изиграја солидно, да не речам добро. Словенецот какви пасој му пушти на пикер, секојс чест. Се глеа дека е одличен плејмејкер. Нема акции течни уште а за жал мислам дека овие тренери не ни имат многу шо да му спремат како стратегија на играчите.
Ако го глеавте мечот ќе видите дека го изгубивме во одбрана. Какви пацерски голој примивме од полуконтра то беше начно за гледање. Треба да се работи многу со екипата за да се најди точната постава за одбрана па и напад.
Фали десен бек од авион се глеа а треба и Кисум да се форсира поќе на среден отколку на лев.
На лев бек имаме еднонасочни играчи шо ќе треба плејмејкерот да му напрај простор за удар.
Имат еден куп ихрачи на располагање, само ќе треба дс се работи многу на техничкиот дел.
Стојам на ставот дека со добар тренер ова екипа ќе биди за мерак со уште 1-2 играчи.
Јас да сум на местото на Зоран нема да се двоумам и веднаш ќе го донесам Џерона.

Иначе дресот гостински ми е поубав од домсшниот. Да можат и домашниот да биди овај дизајн само со зелена основа и бело ќе биди топ.

Не дека фалат играчи на неколку најбитни позиции, тренерите се криви бркајте ги одма. Ништо не ви чини значи, ако си заминат инвеститорите кој ќе дојди после?:toe::toe:

nisto ne vi cini samo hejteri ste, do pred nekoja godina igravme so struga vo struga, sakate efto i piskaco da gi vratime? ne mora da se zemat igraci popolneti sme na site pozici so po dvajca igraci, dvajca golmani stranci plakjame primer.
svesni ste deka samo razdor prajte i deka mozi da gi nema eden den investitortite?
eve se nosat talenti vo vtorata ekipa ke dojdi tie da bidat nositel, imame dobri mladi reprezentivci, emilian, tankoski, cvetan sho eden den nositeli ke bidat
trenrite gi plukate isto tie se najdobri zivotot go dale vo pelister mastermajndi vo trenerskiot svet, ete dojsovme hrvst danec visovte deka i tie ne cinat
i novite dresoj mi se bendisva bash nijansata plavo crna kako minco edno vreme sho bea renato vugrinec omilen igrac mi beshe

Ако ви ги вработеа жените по аптеките или вас во РЕК, помалце ќе јадевте лајна.
To so mozi ti da se sitnis za nesto od ova za da ne jadis lajna ne znaci deka i drugite isto . Kazi sega ti so dobi od ova?
A pod lajna ovde se racuna sekoe mislenje porazlicno od na drug/tvoeto

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom