Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Ти брат верваш во ова ? ЌЕ биди,ЌЕ речеле, ЌЕ пристигнат итн...
Дај краева ако не да одиме ние како калфи таму да клајме по една рака(без пари) нека се заврши работата и така се е платено арно ама нема мајстори толку си заминаа сите странство и ко не пуштаат од ГП Пелистер оти згради треба да се прат друго чаре не гледам да се заврши работата да не чекаме друг да ни ја заврши работата

Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Така е, јас не велам ни гарантирам па ни дека нешто многу вервам, само пренесвам шо ми рекоја луѓе од клубот. Ако ме лажат мене, ве лажам и јас вас, и затоа напоменвам дека ми е пренесено така, а дали така ќе биди, ќе видиме на крај сите заедно

Биле од ИХФ, начелно им дале зелено светло, биле задоволни од досега сработеното, но дале рок една недела до првата утакммица да се завршат работите. Имало уште некои планови за салата, доколку се реализират истите и за во иднина ќе немаме проблем. Салата со уште некои реквизити шо треба да дојдат деновите ќе добие топ изглед.
Велам биЛЕ, рекЛЕ, оти така ми е пренесено, а јас лично не бев да го знам то од прва рака.
А и за засилувањата шо БИ ТРЕБАЛО да пристигнат, АКО ПРИСТИГНАТ, можиме и за нешто поќе да се бориме а не само за бод или два
Jason bese ko den deka ke dobieme dozvola za LS vo Ledena arena uste koga ni kazaja so treba da se renovira a ne e kuznaj so.Samo da se zavrsat navreme rabotnite zafati I se ke bidi ok.E Sega mislam deka I niv semafor ke treba,ne znam so semaforot do kaj e rabotata

Izgleda Domen Tajnik ke bidi noviot sreden bek od Gorenje. 22 godini ima a veke nekolku godini ubo igra vo evropa (50 i 49 gola vo LE)
Po 15 min go objavija oficijalno haha

Последно уредено:
IMG_20230808_202159.jpg

Нека е со среќа!
Некој прави "српска" колонија, ние полека полека словенечка

П.С нашиве се палат на играчи шо даваат голови во последни секунди, ко Борзаш исто ;)

:D (y)

Последно уредено:
Одлично шо договорот е на 3 години. И на детето од босна мислам е 4 години. Шо би се рекло се мисли и за во иднина и влева надеж дека проектот ке продолжи.

Одлично шо договорот е на 3 години. И на детето од босна мислам е 4 години. Шо би се рекло се мисли и за во иднина и влева надеж дека проектот ке продолжи.
За Борзаш нема инфо на колку год е?

Одлично засилување нека е со среќа и да го служи здравје. До сега сите засилувања по мерка, секоја чест иако има нагодувања, управата си ја тера работата.Останува на Шундо-Јовиќ како ќе ја склопат екипата. А на нас да ја полниме салата секој викенд и да уживаме. Прво коло 9ти Септември со 1961 :sekc:

osekam vo narednite denoj nov desen bek koj mislam kje e i posledno zasiluvanje ova sezona

Денес уба тест утакмица со Охрид кој воопшто не се слаби туку напротив гарант ќе бидат во првите четири само разликата е шо ние имаме подолга клупа од Охриѓани и подбри голмани а добро се држеја иако се први натпревари кај нас Урош а кај гостите повеќе од пола екипа му беше средниот бек иако играа само на пикер или со два ќе бидат јаки посебно во одбрана и дома само мислам дека му фали салам голман ама Аљушот напрајл салам екипа па така пример од четворицата шо ги пуштија од Пелистер а заминаа во Охрид само крилото Стоилевски му е прва постава а интересно големо дете то Шипинкоски а 19 години ако ми се земи стравот и онака му дава шанса Стевче можи да го биди а од нашите Емко топ во раката ко ќе ги гледа чоек вака си велам можи поарно да земевме само два три салам играчи странци и да играат децата од колку како сега ама ај нема врска да не паламудам по многу има време ќе видиме шо ќе биди се надевам за брзо ќе се врати и Сери

P.S.гледам сум г

Oд нашите Емко топ во раката ко ќе ги гледа чоек вака си велам можи поарно да земевме само два три салам играчи странци и да играат децата од колку како сега

Емко ќе биде мангупиште има во глата, голем пех беше лани шо имаше повреда мислам на шутерско рамо беше не се сеќавам и мораа принудно да го вратат во 2ка оти си замина и Кукуловски.
Од тоа шо гледам Емко има клаено некое кило на мускулна маса шо е добро ќе добие појќе на цврстина па и да научи уште малку појќе во одбрана ќе биде солиден.
Египјанецо ако дојде добиваме добар десен бек не некоја класа играч туку ранг на Хосни, пргав со солиден скок шут но не пробивност ко Хосни.
Богдан ако дојде ќе биде добар маркетинг за во иднина да придобиваме појаки играчи за во иднина, но нема да кренеме ниво повеќе со негово присуство. Дечко кој ќе направи разлика е Домен Тајник, ќе експлодира со неговите игри и да Урош ќе биде најјакото засилување ова сезона во комбинација со Емко, Павле и Сери ќе растураат на левата бековска позиција.
Целта на раководството е исполнета се склопе солиден тим со кој ќе се атакува на сите домашни титули и евентуално да направиме солидно преставување во ЛШ
Деки и Девјес ако успеат да им раскинат договор ќе е ок, ако не нека се шлепат за екскурзии низ Македонија.

Нека го објават уште тој десниот бек и нека забавата започне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom