Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во училиштето Тодор Ангелевски ке биди настано 14 јули петок од 17 часо почетокНа 14ти јули петок ке се организира во училиштето како чкембарски хепенинг, целта е да има дружба помирување сплотеност и шо поке да идат наредна сезона битолчани чкембари на трибина да биди како фамиљарна атмосфера дента ке почни од 17 часо до 21 ке трај,ке има такмичење мал фудбал кошарка и тргање јаже ,се потрудија дечки од чкембари да има и пива сокчина и јадење сето тоа ке биди без пари ,зато шо помасовно да се дојди ,сите подгрупи битолчани симпатизери сите шо си го сакаме градо пелистер и чкембари,деца фамиљарни луге сите ,и ова да биди еден почеток на добра и здрава трибина и се помасовно да се доага на КОП чкембарска трибина во сите спортој,детали ке бидат објавени наредните денови ,ајде сите заедно и да биди најубо и сигурно дента ке има многу позитивна енергија ,Пелистер е име наше Пелистер е живот наш ,и еднаш Чкембар ,засекогаш Чкембар спортски поздрав до сите навивачи на Пелистер и сите Чкембари во градо Битола ,во другите градој во нашата мила Македонија и до сите во дијаспората низ цел свет
Јас мислам дека за то нема шо да се прај муабет и станува тука збор уште денес да ги пуштат картите(со нормална цена) за со Колдинг ќе се продадат одма и топ ќе биди салата како и лудило низ градОт па за тоа беше муабето за салата оти сега ќе чекаме EHF да ни прогледа низ прсти и да ја чекаме инспекцијата шо ќе кажи дали исполнуваме услови последно е дека е да се туркаат позади головите носечките ѕидој за да се стават монтажни трибини како во БТ плус малата сала да биди прес центар но како мислат и ќе го изведат тоа стварно не знам нека пробаат но пак за мене единствено решение е само нова сала од корен оти ја видовме грешката со стадионотOlabajte ljuge,dajte nie da si ja zavrsime rabotata od navivacki aspekt ostajte gi drugite raboti na upravata i ljugeto od opstina posekako gledame kolku bea sposobni za stadionot,superkup so vardar,prva ligaska so vardar,pa kolstad doma dajte sep site na noga i kopot nikogash po poln da gori gradot,imame sezona za uzivanje i za tituli….
Dejvis aut, ako dojdi fitijo nema potreba za uste eden organizator, veke go imame Tankovsku i KisumAko se nosi fitiljo i uste eden sreden stranec,eden kje otpadni od rotacija ili pavle ili tankovski,a dvajcata imat aktivni dogovori…
А ова Лекаи, Гаџа што пишува на википедија? Чул некој нешто такво?