Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
На 14ти јули петок ке се организира во училиштето како чкембарски хепенинг, целта е да има дружба помирување сплотеност и шо поке да идат наредна сезона битолчани чкембари на трибина да биди како фамиљарна атмосфера дента ке почни од 17 часо до 21 ке трај,ке има такмичење мал фудбал кошарка и тргање јаже ,се потрудија дечки од чкембари да има и пива сокчина и јадење сето тоа ке биди без пари ,зато шо помасовно да се дојди ,сите подгрупи битолчани симпатизери сите шо си го сакаме градо пелистер и чкембари,деца фамиљарни луге сите ,и ова да биди еден почеток на добра и здрава трибина и се помасовно да се доага на КОП чкембарска трибина во сите спортој,детали ке бидат објавени наредните денови ,ајде сите заедно и да биди најубо и сигурно дента ке има многу позитивна енергија ,Пелистер е име наше Пелистер е живот наш ,и еднаш Чкембар ,засекогаш Чкембар спортски поздрав до сите навивачи на Пелистер и сите Чкембари во градо Битола ,во другите градој во нашата мила Македонија и до сите во дијаспората низ цел свет
Автоматски споено мислење:

На 14ти јули петок ке се организира во училиштето како чкембарски хепенинг, целта е да има дружба помирување сплотеност и шо поке да идат наредна сезона битолчани чкембари на трибина да биди како фамиљарна атмосфера дента ке почни од 17 часо до 21 ке трај,ке има такмичење мал фудбал кошарка и тргање јаже ,се потрудија дечки од чкембари да има и пива сокчина и јадење сето тоа ке биди без пари ,зато шо помасовно да се дојди ,сите подгрупи битолчани симпатизери сите шо си го сакаме градо пелистер и чкембари,деца фамиљарни луге сите ,и ова да биди еден почеток на добра и здрава трибина и се помасовно да се доага на КОП чкембарска трибина во сите спортој,детали ке бидат објавени наредните денови ,ајде сите заедно и да биди најубо и сигурно дента ке има многу позитивна енергија ,Пелистер е име наше Пелистер е живот наш ,и еднаш Чкембар ,засекогаш Чкембар спортски поздрав до сите навивачи на Пелистер и сите Чкембари во градо Битола ,во другите градој во нашата мила Македонија и до сите во дијаспората низ цел свет
Во училиштето Тодор Ангелевски ке биди настано 14 јули петок од 17 часо почеток

Olabajte ljuge,dajte nie da si ja zavrsime rabotata od navivacki aspekt ostajte gi drugite raboti na upravata i ljugeto od opstina posekako gledame kolku bea sposobni za stadionot,superkup so vardar,prva ligaska so vardar,pa kolstad doma dajte sep site na noga i kopot nikogash po poln da gori gradot,imame sezona za uzivanje i za tituli….

Olabajte ljuge,dajte nie da si ja zavrsime rabotata od navivacki aspekt ostajte gi drugite raboti na upravata i ljugeto od opstina posekako gledame kolku bea sposobni za stadionot,superkup so vardar,prva ligaska so vardar,pa kolstad doma dajte sep site na noga i kopot nikogash po poln da gori gradot,imame sezona za uzivanje i za tituli….
Јас мислам дека за то нема шо да се прај муабет и станува тука збор уште денес да ги пуштат картите(со нормална цена) за со Колдинг ќе се продадат одма и топ ќе биди салата како и лудило низ градОт па за тоа беше муабето за салата оти сега ќе чекаме EHF да ни прогледа низ прсти и да ја чекаме инспекцијата шо ќе кажи дали исполнуваме услови последно е дека е да се туркаат позади головите носечките ѕидој за да се стават монтажни трибини како во БТ плус малата сала да биди прес центар но како мислат и ќе го изведат тоа стварно не знам нека пробаат но пак за мене единствено решение е само нова сала од корен оти ја видовме грешката со стадионот

Оваа недела е најважно (Петок) да оди на забава организирана од Чкембари во Тодор Ангелевски па и таму можи да се разменат секакви мислења и различни ставови доста е со препукување на форумот [emoji3515]
3476aaa47b8efcd37f299cc021c9b6c0.jpg

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Последно уредено:
Uste pari za Rk E Pelister [emoji6] I salata da se renovira

РК Е, Пелистер: каде што општина Битола веќе активно работи во соработка со клубот на реконструкција на спортската сала согласно потребните европски стандарди за Лигата на шампиони, како и реконструкција на паркинг просторот кај салата. Во овој дел планирани се и дополнителни средства од 3.000.000 денари кои претходно беа предложени на седница на Совет од страна на СДСМ, но за да може реално да се искористат истите мора да се предвидат со ребалансот на буџетот. Со ребалансот планираме и дополнителни 2.800.000 денари, кои се обврска на општината, а кои произлегуваат уште од периодот пред потпишувањето на ракометната платформа. Значи станува збор, за долг кој требало да го регулира претходната локална самоуправа, но истиот до денес не е расистен

Plus baranjeto do AMS pusteno od opstinata za 600000 denari pa site uslovi mu se dadeni a ovie cekaat I taktiziraat da vidat prvo dali ke gi dobijat I se sredi salata pomini na inspekcijata za da nosat dva igraci

Оќорија од пари фудбал,кошарка па и ракомет маме ебаа и сега плус утре да му се дадат и ако се додат парите од АМС пример 420 000 евра земаше ракометот па шо знам околу 100 000 евра фудбалот и кошарката и овие пари од општината не знам шо да речам само дека сала ќе се направеше за еден мандат а вака сите имаат управи,тренери триста чуда се платено со наши пари па сега денес пак барање до нас да се напрај притисок и да му бараме пари за фудбалот,ракометот и кошарката па ако помини утре од други ден пак нема ние да чиниме и ќе бидиме лајнари и стручњаци ама денес за сите сме најубај се само да помини утре ребалансот и плус средства за клубојте до кога бе ние/јас ќе ви барам пари во општина и по партии маме да ви ебам неспособно арамии само за крмење кој ве еба бе сите од сега барање пари само за инфраструктура кој кур ќе се замеруваме по сто ти пат со цела Битола за поединци да изиграваат шерифи во клубовите како да се приватни а тие општински ајт сиктер нека падни точката и нека се распишат нови локални избори па да видиме тие шо се против спорто кој како ќе помини но вака повеќе не со подметнување и притисок од нас за да земаат тие легендите во фудбалот,кошарка па и ракометот
cf3dc264e19496190ea9eb7fb41d1655.jpg

Само повредата не знам колку му е активна и колку стварно можи во моментот да помогни......или одмогни ако е вон форма o_O

Ako se nosi fitiljo i uste eden sreden stranec,eden kje otpadni od rotacija ili pavle ili tankovski,a dvajcata imat aktivni dogovori…

А ова Лекаи, Гаџа што пишува на википедија? Чул некој нешто такво?

А ова Лекаи, Гаџа што пишува на википедија? Чул некој нешто такво?

Spored ovie izgleda se pisani

Лекаи за една сезона е океј трансфер. Гаџа не го бива за ЛШ. И Фитиљот ја не би го земал.

Jas mislam deka Lekai e najdobra opcija zaradi to so e bas takov sreden bek kako so ni treba, proigruva i ima mnogu iskustvo vo LS. Problemot kaj nego e so e postar, ama sigurno ne se ni planira da bidi opcija za podolg rok.
Fitiljot bi bil super ako go donesat, mlad nas igrac, go saka pelister, ama spored mene toj igra poke kako za lev bek otkolku sreden. Plus imase povreda za koja so ispadna deka oporavuvanjeto traj podolgo od ocekuvanoto.
Gadza e meh opcija, ako ne uspeat nekoj od ovie prethodno ne bi mi smetalo toj da bidi ama drugite 2ca se podobri opcii.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom