bitolcanec_1
ветеран од златното време
Нека почекат нека заврши сезоната...Ич да не брзат...Таман работа

Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
stole eden e od nasТи си Столе наша икона
Да не се гибаме поќе со чоекот, многу мава![]()
Релативизирање до максикум, викат не го мавал многу крвничкиbi platil da gleam stojan vaka da mu vlezi na kenguro![]()
za klubotРелативизирање до максикум, викат не го мавал многу крвничкиА овај му ја скрши кичмата
![]()
Мозокот му истече, не само кичмата што му ја скрши со неколку буткања и еден шамар. Во толку лоша состојба беше дечкото, просто неверојатно како си ја донавива утакмицата без ништо да му бидеРелативизирање до максикум, викат не го мавал многу крвничкиА овај му ја скрши кичмата
![]()
so pomin neka mu e .. ako go kaznat stole za ova jas licno ke mu ja platam kaznata koj go znael deka nas eМозокот му истече, не само кичмата што му ја скрши со неколку буткања и еден шамар. Во толку лоша состојба беше дечкото, просто неверојатно како си ја донавива утакмицата без ништо да му биде![]()
Кој дебил си станал ти бетер од кенгурот, демек не гледаме ние дека го врати во прво оделение треба ти да ни кажиш. ОКМозокот му истече, не само кичмата што му ја скрши со неколку буткања и еден шамар. Во толку лоша состојба беше дечкото, просто неверојатно како си ја донавива утакмицата без ништо да му биде![]()
Михо ги донесе, се беше тоа дел од планот да се уништи севселенсккот аптекарски клуб.Кој дебил си станал ти бетер од кенгурот, демек не гледаме ние дека го врати во прво оделение треба ти да ни кажиш. ОК
Ајде уште еднаш кажи дека нивини жени и деца седеа во блок5 сликата да е комплетна.![]()
Кај ти ојде сабја особината која долги години те красеше на форумот како непристрасен,објективен момак со долги рецензи,падна на ниво на женска во пмс од Хелшински. Прво свадбари па играчи… кој стигна мана или шо би рекол релативизатор ко тебе не мава Столе многу, овај другиот многу крепиМихо ги донесе, се беше тоа дел од планот да се уништи севселенсккот аптекарски клуб.
Секако не можам да бидам поголем дебил од некој што бара место 20, 60 казни да им се пишеле на Комити
Ајде барајте уште некое видео да ја добиете службено утакмицата, слабо ви оди засега наоѓањето на удирање на ваши играчи како што најавивте во соопштенијта![]()