Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Ларс Валтер потпишал како тренер во јапонска лига.:ROFLMAO:
Извор? Имав слушнато дека можно е да оди на тие дестинаци и не ме изненадва, ракометот во Јапонија е во голем раст уште кога го дојсоја Сигурдсон или како и да се викаше тој скандинавецот од Германија. Баш имам слушнато од чоек шо е поинволвиран во ракометот дека во лигата имат неколку играчи шо играле во топ клубот низ Европа и бундеслига.

Извор? Имав слушнато дека можно е да оди на тие дестинаци и не ме изненадва, ракометот во Јапонија е во голем раст уште кога го дојсоја Сигурдсон или како и да се викаше тој скандинавецот од Германија. Баш имам слушнато од чоек шо е поинволвиран во ракометот дека во лигата имат неколку играчи шо играле во топ клубот низ Европа и бундеслига.
sterjev prege kaza na sportsko radio bese gostin

Ајде расположени за кладба за утре кој има??
Утре победваме минимум 6 разлика.

Според организацијата и најавите за утакмицата, пред се одличната мобилизација на новото раководство за дербито.
Очекувам повеќе да бидиме од лани и уште една добра доминација од 60 минути.
А и салата повеќе исполнета, уште 500 слободни карти последно - Иди Пелистер сите всала :D така да над 6000 ќе има...
Шала на страна лани појак Пелистер, појак Вардар, сега послаб Вардар кај нас амбициите исти како и лани - ТИТУЛА ВО БИТОЛА !!

п.с. таа оградата шо е наместена, нека си ја вратат пред собрание, мал е копот вака, нема да издржи 15 секунди :D

Boite se menati pred 23-24 godini, prifati ja realnosta, koja spored mene e realna - unificiranje na site sportski kolektivi Pelister vo zeleno bela boja....i tocka.
Ako se nafrakjame vo minatoto ke se vidi deka vo prvicnite boi na amblemite postoi i crnata boja...
Za salata nekako nema nie ili jas...celo vreme se prefrla muabetot na opstinata, so ne e slucaj na prethodnite muabeti i nasata familija i Siljan Micevski...zosto...da ne nemate pari?
Ne kazvate deka godisno zemvate po 30 mil. evra tenderi vo REK 40godini, a vlozvate po 5% preku sila godisno i pak cekate od opstinata....tie se nasi pari i ne e spasitelot Siljan tuku site bitolcani, Pelister e i ke bidi nas toa da vi e jasno!

Не дај боже да загубиме утре чоек ќе нема после ќе се еби филмот вкрај после сендвичи и пиво да даваат само со Вардар можи ќе има луѓе муабето ми е дека многу се напрај еуфорија и ако не дај боже се загуби титулата толку од нас

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

i dosta deksi so obajvi za dresojte namesto da mu se zabunime da ne ne brukat da ne ni se smejat za plavite dresoj gazolizenje deka isklucok na gosti ke igrale utre so zeleni na gosti, drapaj si kuro ke se naluti upravata

Не дај боже да загубиме утре чоек ќе нема после ќе се еби филмот вкрај после сендвичи и пиво да даваат само со Вардар можи ќе има луѓе муабето ми е дека многу се напрај еуфорија и ако не дај боже се загуби титулата толку од нас

Sent from my SM-S901B using Tapatalk
ako izgubime utre ne ja gubime titulata vo nikoj slucaj.. isto i ako tepame ne e osvoena titulata inace za drugoto si vo pravo deka se ke si ebi majkata

Нема потреба од притисоци....
Тие се под огромен притисок за титулите....Ние не!
Играчи клучни им бегаат пари се помалку...
Утре не можиме да изгубиме ништо...само да добиеме. Дури и мал пораз Битола ќе го надополниме.
Ги имаме сите предуслови....само мирно и концентрација и на теренот но и на трибините...
Посебно да се внимава на провокации....Тука сме најслаби...Од стално фитиљот ни пука и то го користат....Михо со Начевците во минатото и те како играле и на оваа карта...
Можно е да не набуцкаат и да има прекини...празнење трибини и не дај боже службен резултат при тежок инцидент во нивна корист 10-0 а таја разлика дома не ја стигаме посекако...
Можно е и на ова да одат ако губат бааги...
Познати се по ова.
Зато мирни глави на трибини и фокус!!!
Редно е после 18 години да тргни....
Го знаат и тие ова затоа уште сега пумпаат врз нас....
Не заборавајте на финтата на Борко на Мандалинич и компанија...
Да не дозволиме то сега пак да ни го направат и на терен и на трибини...
Со то шо се оди 350 и кусур ние веќе победивме!
Само напред и правдата конечно да биди задоволена за се што не истрпивме овие години понижувања....
ОДИМЕ! :uzi:IMG_20230326_001432.jpg

Последно уредено:
Периќ, Обрадовиќ и Мараш со дел од Битола шо беа Будимпешта, утре заедно ќе го следат дербито.....еднаш Пелистер, засекогаш Пелистер :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom