Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема автор текстот, случајно или?
hhhahaah ne go zaprimetiv to .. samo naslovo me bendisa skroz go pogodil koj i da go piselНема автор текстот, случајно или?
Прв пат после години нормален, критички наслов и текст шо е за поздравување, треба само така да продолжат а не да му се лижат само на Киро, Зоран и сите други...hhhahaah ne go zaprimetiv to .. samo naslovo me bendisa skroz go pogodil koj i da go pisel
Да, да, Јович вистинското решение е. Така ќе можат другарчињата негови Ванчо свињата и Сајкало педерчето шо глуми скопјанец повторно да си наметнат контрола врз екипата и да си пикат играчи и да лапат париња. Вака со странец тренер не му одговара, не можат да си играт игри.Мое мислење треба и требаше Јович за прв тренер ,на Е.Пелистер,барем ке гледавме борбеност а и мислам и ракомет ке играа
koja crna bronza od sehs druze, go tepavme meshkov vo ista tekma kako vcerasnata neresheno pa na penali ( imaa napad za pobeda kizic ja izvade vo posleden moment) i nexe vo totalen nebiten usran natprevar za treto mesto vo seha, od togas nemsme nikoj tepano a nexe vo evropa gi izbushi site, nula napredok, nula hemija, trenerot ednostavno so nisto ne vlijae na ekipata, isto ko da go nemaДа, да, Јович вистинското решение е. Така ќе можат другарчињата негови Ванчо свињата и Сајкало педерчето шо глуми скопјанец повторно да си наметнат контрола врз екипата и да си пикат играчи и да лапат париња. Вака со странец тренер не му одговара, не можат да си играт игри.
И многу јако е ова одма од јавноста се бара менвање тренер и то баш пред плеј оф. Натрупаја разноразни исповредени просеци (пак претпоставувам по сугестија на овие двата гореспоменати гниди) од ко потпишаја 10 играчи дојсоја тренер, и сега оти немало резултати. Кој аматеризам.
Дури беше комплетна и фит екипата освоја супер куп и бронза од СЕХА. Сега ко почнаја да паѓат друга стана работата.