Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Префрлањето на играчи од двојката во кецо има само една цел... Да ја ослабат двојката оти во секој дуел ќе ги победва шминкерите

Според мене мора Атанасиевиќ да го играат на среден бек.Секако екипата ви е лимитирана на таа позиција,а детето ги има сите предиспозиции да го направат добар среде.Има брзина ,има срце,со искуството ке му дојде и прегледноста на играта.Ја нема потребната висина за бек.Мислам само како среден може да израсне во висока класа играч.Истото важи и за во репка,мака мачиме на таа позиција,од 10 тренери незнам како еден не рече да игра он на среден

Со вакви бекови како што имаме едноставно мора креативен среден вака се е мачење. Танковски може да биде трета евентуално втора опција нема детето ракомет на сила се мачи де ќе влези де ќе напрај пробивање или ќе ја фрли во аут. Дејвис од ко влезе се забрза играта и се отвара простор за бекојте да можат

Дури сајкало и ванчо не се избркат од клубо и дури се закачени ко пијајци нема да има успех.Валтер последните 10 години е избркан од 10 различни екипи, така да очигледно е колку "разбира". ОСТАНАТИТЕ ВРАБОТЕНИ на се личат само на ракометари не. Обични платеници кои само треба да се појават на тренинг и да одат на екслурзија низ европа на гостувања. Залагање 0, жар и инает во минус. Второразредни арапи и треторазредни данци, налик ко Вардар на вујо од пред 15-тина години, со србулиња босанчиња и хрватчиња на кило.
Ни т од титула нема да има. Да не заминеја странците на почеток на сезона, вардарче ќе не издишеше ко балон. А не оти и сега нема то да го напрај.Валтер бркање земање нов тренер и обавезно носење и клавање капитен на екипата битолчанец. Некој шо ќе го боли душата за ова шо се дешава, а не се редат само "административно" колку да има капитен.САМО ЕДЕН ТИМ САМО ЕДЕН ГРАД

Желбата и надежта , овие ни ја губат. Па вчера зарипнав од викање за шо како ни враќате. Земате огромни пари курот си играте низ град. Земете малце пример од КК Пелистер , како се игра , каква хемија има да ти е кеф да ги гледаш. Нерви и сега ме фајќат ама тое ние не се одкажваме од Пелистер , сите вие сте пролазни. Пелистер е вечен.

hhhahaah ne go zaprimetiv to .. samo naslovo me bendisa skroz go pogodil koj i da go pisel
Прв пат после години нормален, критички наслов и текст шо е за поздравување, треба само така да продолжат а не да му се лижат само на Киро, Зоран и сите други...

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

ubav komentar od deckoto pogore, trenerot go zgresija so go zgresija, kaj nas e problemot i sho na teren nemame lider bitolcanec koj fino lepo ke mu objasni na platenicite kaj se, ne mozi be ova zhar da se nema, ekstra golem hendikep e sho nemame nashi igraci sho ke povlecat da igrat za klubot i za gradot, najblisku tuka mozi da e atanasievic ako go bidni, fitilo e edinstvena opcija so bi mozel da ja ima ta uloga ama ete ne idi, nikolce golmanot eventualno, ama golman ne mozi tolku da napraj kolku igrac so mozi, nie se drapame so stojan i so svinjata ama tituli mu nosat godini na pederite, toj tip na emocija mu fali na klubot

Мое мислење треба и требаше Јович за прв тренер ,на Е.Пелистер,барем ке гледавме борбеност а и мислам и ракомет ке играа
Да, да, Јович вистинското решение е. Така ќе можат другарчињата негови Ванчо свињата и Сајкало педерчето шо глуми скопјанец повторно да си наметнат контрола врз екипата и да си пикат играчи и да лапат париња. Вака со странец тренер не му одговара, не можат да си играт игри.

И многу јако е ова одма од јавноста се бара менвање тренер и то баш пред плеј оф. Натрупаја разноразни исповредени просеци (пак претпоставувам по сугестија на овие двата гореспоменати гниди) од ко потпишаја 10 играчи дојсоја тренер, и сега оти немало резултати. Кој аматеризам.
Дури беше комплетна и фит екипата освоја супер куп и бронза од СЕХА. Сега ко почнаја да паѓат друга стана работата.

Да, да, Јович вистинското решение е. Така ќе можат другарчињата негови Ванчо свињата и Сајкало педерчето шо глуми скопјанец повторно да си наметнат контрола врз екипата и да си пикат играчи и да лапат париња. Вака со странец тренер не му одговара, не можат да си играт игри.

И многу јако е ова одма од јавноста се бара менвање тренер и то баш пред плеј оф. Натрупаја разноразни исповредени просеци (пак претпоставувам по сугестија на овие двата гореспоменати гниди) од ко потпишаја 10 играчи дојсоја тренер, и сега оти немало резултати. Кој аматеризам.
Дури беше комплетна и фит екипата освоја супер куп и бронза од СЕХА. Сега ко почнаја да паѓат друга стана работата.
koja crna bronza od sehs druze, go tepavme meshkov vo ista tekma kako vcerasnata neresheno pa na penali ( imaa napad za pobeda kizic ja izvade vo posleden moment) i nexe vo totalen nebiten usran natprevar za treto mesto vo seha, od togas nemsme nikoj tepano a nexe vo evropa gi izbushi site, nula napredok, nula hemija, trenerot ednostavno so nisto ne vlijae na ekipata, isto ko da go nema

Брод без кормило...
Колку и да има надеж за проект за ангажираност, со некој потези сами си пукат во нога и даваат до знаење дека се сосила го прават.

Па ако не го планирале да го префрлат во прв тим, тогаш подобро шо го ослободија дечкото за да си го бара чарето надвор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom