Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Прво со Танкоски очај. Второ полувреме со бековската тројка Хенеберг-Дејвис-Хосни се одлепивме на +8 лесно.
Ко го кладе Павле и ни напраја серија 4-0.
Премногу несериозно од пикерите и денес, за малце ќе ја однесеа добиена утакмица во неповрат.
И Ларс премногу слобода му дава на некој играчи. Ќе мора да сватат дека секое гостување овој плејоф ќе биди тешко да се добие.

Прво со Танкоски очај. Второ полувреме со бековската тројка Хенеберг-Дејвис-Хосни се одлепивме на +8 лесно.
Ко го кладе Павле и ни напраја серија 4-0.
Премногу несериозно од пикерите и денес, за малце ќе ја однесеа добиена утакмица во неповрат.
И Ларс премногу слобода му дава на некој играчи. Ќе мора да сватат дека секое гостување овој плејоф ќе биди тешко да се добие.
Биди прецизен до крај, Павле му фукна 2 гола па играа фластер на него, пикерите ви промашија 100 зицери

Биди прецизен до крај, Павле му фукна 2 гола па играа фластер на него, пикерите ви промашија 100 зицери
То е точно. Ама од неговата страна ни дадоја 3 брзи гола. Сакав да кажам дека во одбрана потфрли. Ќе треба да се работи уште многу со него. Во напад е добар ама во одбрана му треба уште многу работа а и физички да го појачат малце.

Иначе за пофалба беа екипата на Бутел. Има неколку добри дечки, брзи напади, уиграни добро. Не случајно го добија Алкалоид во регуларниот дел.

Алиловиќ потпишал за Висла , ама рекол да се стрпите уште малку , дека за две години ќе дојде у битољу , затоа што отсекогаш му било желба да игра за еурофарм работник пелистер
:pos::pos::pos::pos:
Ungarskite gazdi do kaj se?
Imam info deka vo ponedelnik vo paket gi zemaat i RK i FK miravci, samo ne preciziraa koj ponedelnik

Ја за Алиловиќ да ви кажам , вие одма си ги вадите комплексите за Вардар
hahahhaah abe brat mi nemoj be brat mi koj kompleksi be vo 10:30 stanvas sabajle vo 10:45 pisis na forumo ovde to ne e kompleks to e ocaj i kazi mi za mihajlo so te prasav prege ne bidi takov

Двојката ако погодеше на контрите ќе имаше барем нерешено со Охрид за бонус ни беше судењето да ви се отворат очите, ама уба утакмица штета шо Рибари касно дојдоа и на крај ги извадија ,најлошо шо има мала посетеност на натпреварите другото е горе долу очекувано

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Двојката ако погодеше на контрите ќе имаше барем нерешено со Охрид за бонус ни беше судењето да ви се отворат очите, ама уба утакмица штета шо Рибари касно дојдоа и на крај ги извадија ,најлошо шо има мала посетеност на натпреварите другото е горе долу очекувано

Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Ивановски добар.
Маџовски еба контра, па после Буторац враце му ја даде на Охрид.
Тој пикерот 6ката која генерација е?

Ивановски добар.
Маџовски еба контра, па после Буторац враце му ја даде на Охрид.
Тој пикерот 6ката која генерација е?

Мислам дека 2006, Симеон се вика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom