Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе фитиљот многу ќе зависи дали Лига на шампиони дали ќе играме , реално ова му се најдобрите играчки години и сака да игра врвни утакмици . Големи се шансите ако бидиме шампиони да се врати. Од Стерјев има отворена понуда во секое време и плата израмнета како што му нудат сите европски екипи. Околу 11-14 К . Многу зависи од тоа дали ќе бидиме шампиони. После тоа мн играчи сакаат да играт Лига на Шампиони и можиш да ги договараш полесно . Фарски острови имат еден среден Оли Митун 17 години , комплетен играч прегледност на игра , разновидност на шутеви , мн страшна игра еден на еден. Таков играч да се дојси уште непромовиран пред да го заграпчат големи екипи на то треба да целиме. Лани го купија Савехоф ама од такви екипи полесно можиш да добиеш. Исто и грузиецот лани Тховерадзе беше страшен талент на 19 години 20 гола даде за Грузија . Ама го насетија Монпелје и одма ова година го купија. Не ни требат потрошени играчи шо само барат спас на кариера. Сетете се само дека Милош Вујовиќ на 19 години беше во Пелистер , Стефан Чавор на 19 години се молеше да го потпишиме ама немавме пари тогаш со Пискачот. Ќе не чинат мн помалку , уште не се со фамилија шо можи мн да ни поможи , немајќи ги потребните услови за интернационално училиште и сите останати работи. Скаутинг малку и на крај краеви двојката зато е и тука ако му треба на некој од тие малку да влезат во системот. Толку од мене ...

Топ играч, добар потег!

Ајде уште еден левак добар и нек се угоде. :D

da ne me svatite gresno deka hejtam nesto ova ona ama so dve povredi na vkrstenite ligamenti … :toe:
А кој од досега донесените не бил со повреди (Стипе, Кушан, Периќ, Обрадовиќ)... Затоа е и претпатзливо има само до крај на сезона договор.
Нека има успешен дел од неговата кариера кај нас и да го одминат повреди.

Ние за жал можиме да носиме само играчи кои се опоравуваат од тешка повррда или немаат минутажа во појаките екипи.
Ако е се во ред со него, ќе ни помогни многу во плејоф, пс за вггодина здравје боже нека се размислува за нова опција ама судејќи по нашиот буџет, освен вакви играчи и бекој залутан балканец по посилните лиги, нешто поивалитетно неможиме да донсиме.

Прегледај го приврзокот 348210
da ne me svatite gresno deka hejtam nesto ova ona ama so dve povredi na vkrstenite ligamenti … :toe:

Ali vo vtoriot del ubo pisi....Go vratija od povredata i pocna da igra, znachi povredata e minato....Mozda ne odma ali ke vlezi vo ritam!
Vakov igrach sme nemale odamna.....Pa i nikogas.....Wow! Bravos!

Последно уредено:
Има муабет дека сери и суси ќе се прат операција,дали некој е запознаен со ваква информација?

Има муабет дека сери и суси ќе се прат операција,дали некој е запознаен со ваква информација?
Ke se prat (Susi mislam ne sega) zato go donesoja ovaj inace nema logika da ostanime so eden desen bek a 4 levi.....

Сери бил Франција на прегледи и уште не било утврдено дали ќе треба оперсцијс или не а за Суси нема инфо дека е повреден.
Јас колку шо глеам овај данецот е донесен за среден бек со опцијс да покрива и нс лев ако евентуално Сери одсуствува подолго.
Во секој случај ги иаме и Павле и Емилијан, и сме супер покриени. Мене најмногу ме плаши недајбоже некоја повреда на Хосни... Е тогаш го јадовме стапот без класичен десен бек во екипа.
Се надевам дека ќе напрат напор до на зима да се донеси еден левак, да можи Хосни да одмара на помалце битните нстпревари.

Planot so Susi e slesen:
Da izigra do kraj na dekemvri i pred krajot na godinata da se napravi operacija kojakja nema da go oddaleci od terenite poke od mesec i pol ili dva za od mart da go imame 100% zdrav
So neko ne e seriozna rabotata ama mora da odi na operacija za da go imame vo element za borbata za peharite

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom