Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување

И што друго треба да се каже или да се напише ????
И ќе лаете за ЛШ , за засилувања и без срам ќе зборите за РК ВАРДАР !!!
Сто години сте позади нормалниот , значи не позади развиениот , туку позади нормалниот свет , немате ни сала, ни аеродром , ни интернационално школо , ни факултет , ни базен , па немате ни трговски центар , имате само еден пристоен хотел …….и вие сакате да бидете шампиони и да играте Лига на шампиони …..
Смешни сте , сонувате за ослабување на ВАРДАР , знаејќи дека само така може нешто да добиете .
Ама еве , доага зима ,па оние малку што сте останале во градО сега ќе си седите покрај огништата и пак ќе си раскажувате за почетоците на ракометО во светот, за утакмици пред 47 години , за Лемго и паркетО , за како овој или оној нешто му кажал на Столе или на Борко , како гуптинО ви го даваше на сред битола………
И ќе се палите како е или оваа или највише наредната “таа сезона” кога ракометО ќе се врати дома
А до тогаш лепете најлони по тој распаднатиот објект што само вие го викате сала ;)
Б
Е
Д
А
Загреота

Сто години сте позади нормалниот , значи не позади развиениот , туку позади нормалниот свет , немате ни сала, ни аеродром , ни интернационално школо , ни факултет , ни базен , па немате ни трговски центар , имате само еден пристоен хотел …….и вие сакате да бидете шампиони и да играте Лига на шампиони …..
Смешни сте , сонувате за ослабување на ВАРДАР , знаејќи дека само така може нешто да добиете .
Ама еве , доага зима ,па оние малку што сте останале во градО сега ќе си седите покрај огништата и пак ќе си раскажувате за почетоците на ракометО во светот, за утакмици пред 47 години , за Лемго и паркетО , за како овој или оној нешто му кажал на Столе или на Борко , како гуптинО ви го даваше на сред битола………
И ќе се палите како е или оваа или највише наредната “таа сезона” кога ракометО ќе се врати дома
А до тогаш лепете најлони по тој распаднатиот објект што само вие го викате сала ;)
Б
Е
Д
А
Е од таква беда губите.

Мене не ми е јасно толку пари се фрлат во клубот , а онде најлони клава на ништо не личи. Има еден куп сали во светот без трибини зад гол па средени се како шо треба. Друга работа нека кажи некој кај закочи работата се греењето ? Стварно резил сме ако немаме оак греење во 21 век.

Б
Е
Д
А
Вас ќе ви расцвета газето, со најлон или без најлон, како сакате сеедно е.

Вас ќе ви расцвета газето, со најлон или без најлон, како сакате сеедно е.
Тоа ќе видиме на пролет , ама пред се треба да ја преживеете ладната зима таму у тоа припиздината ваша

Мене не ми е јасно, нели пред година почна некој проект за подигнување енергетска ефикасност на салата за три класи. Нели 300.000 евра се потрошија само од некои ЕУ фондови за санирање и изолирање на кровот. Нели имаше и мини прес на оваа тема, како во некоја друга категорија на енергетска ефикасност е сега објектот. Ништо од тоа немаше ефект?

Мене не ми е јасно, нели пред година почна некој проект за подигнување енергетска ефикасност на салата за три класи. Нели 300.000 евра се потрошија само од некои ЕУ фондови за санирање и изолирање на кровот. Нели имаше и мини прес на оваа тема, како во некоја друга категорија на енергетска ефикасност е сега објектот. Ништо од тоа немаше ефект?
Многу чудна е цела работа околу греењето ни некој од клубот се жали ни има известување зошто нема !?? Пред некоја година беше ова.

Има ефект, проблемот е начинот на кој што се загрева салата. Очигледно стариот систем онај оргиналниот бил замислен со котел на мазут, парна и внатрешна вентилација и циркулација, ама од то денес нема ништо. Се обидоа со котел на пелети, ама и тој не го бива. Додека кога ја топлат салата со тајфуни во истата температурата е нормална, само не знам колку е исплатлив таквиот начин на греење и малце ѓупски изгледа.
Автоматски споено мислење:

Кој идиот го има напишано то со најлоните? Нема, ама никаква вркса со затоплувањето, мислам дека позади зад голот не смеело да има така цигла или неш слично со бојата на позадина, според правилата на ЕХФ, па зато е поставен бел најлон. Една сезона ако ви текнува истиот беше испечатен со лицата на играчите. Е сега дека личи неубо, личи, не е ќузнеј колкава инвестиција истите ѕидој да се средат, само изгледа нема желба. Најблиску до ова шо го зборам е далата на Татран, скоро па иста ко нашата, само нашминкана...

Последно уредено:

Ха ха ха се јави кираџијата а која е вашата сала Расадник руината.
Прво информирај се зошто служат најлоните. Тие ѕидови се внатрешни ѕидови позади тој ѕит има теретана и нема никакво влијание од надвор.
Кираџија сеј мирен утре на улица ќе бидете.

Карти 2 имам за вторник со Архаус (ми откажаја 2 другари ) ако сака некој колку шо се , по 250

Ха ха ха се јави кираџијата а која е вашата сала Расадник руината.
Прво информирај се зошто служат најлоните. Тие ѕидови се внатрешни ѕидови позади тој ѕит има теретана и нема никакво влијание од надвор.
Кираџија сеј мирен утре на улица ќе бидете.

“ЅИТ” :) :)
Зашто служат најлоните бе сељо , ама и не е важно , естетски супер изгледа , боље ни знаете , а ни заслужувате

Attachments

• 2C2B7004-6D28-4B13-BBC1-EB1204473A4C.jpeg
    2C2B7004-6D28-4B13-BBC1-EB1204473A4C.jpeg
    262,3 KB · Прегледи: 18
  • 01F05944-3EA6-49BA-85E3-B37EEFD14F6E.jpeg
    01F05944-3EA6-49BA-85E3-B37EEFD14F6E.jpeg
    563,8 KB · Прегледи: 18
Mesteana e be ? Smrdi korni utakmicata …
Pobeda na kraj na muskuli , losh pristap na natprevarot ni eden voigrana
Akcijan, se na individualen kvalitet. Dobro e sho i koga se igra losho pobedvame .

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom