Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ama dali ni treba uste eden defanzivec koga, spored mene, mnogu poke ni fali napad, Seri i Davyes lani glavno igraa vo odbranaСе преговара со Миљан Пушица од Минден. Истечен му е договорот.
До 2021 беше капитен после тоа ги скина лигаментите и лани играше многу малку.
Леб бек 2.02м кој игра пред се одбрана.
Освен Кукоски немаме уште еден класичен јак дефанзивец, а мора да имаме.
Ќе видиме шо ќе се случи конкретно со преговорите за овој играч.
Се сложувам. Ни требаат бекови разбивачи, идеално како Моралес да играат во два правци и да ја држат играта под контрола, кога е потребно да нагазат и да се направи разлика или реши утакмица, со пимплање пикер, крила и назад како досега шо се мачевме, се виде, таква игра не ни треба.Ama dali ni treba uste eden defanzivec koga, spored mene, mnogu poke ni fali napad, Seri i Davyes lani glavno igraa vo odbrana
Тој кутриот две години немаше утакмица изиграно со десет операци е, ние ќе го враќаме во живите. Нека земат некој салам бек или поарно никаков отколку вакви половњаци.Се преговара со Миљан Пушица од Минден. Истечен му е договорот.
До 2021 беше капитен после тоа ги скина лигаментите и лани играше многу малку.
Леб бек 2.02м кој игра пред се одбрана.
Освен Кукоски немаме уште еден класичен јак дефанзивец, а мора да имаме.
Ќе видиме шо ќе се случи конкретно со преговорите за овој играч.
Абе Металург пропадна, а вие во меѓувреме два пати бевте европски шампиони. Не е проблем дека Вардар западна во криза, Пелистер очигледно нема амбиции во Европа,па како шо тргна и титулата во Македонија ќе биди знак прашалник.Шала на страна , најозбилно го мислам ова :
Еве го резултатот на слаб Вардар , ослабува и еурофарм пелистер , на крај за година-две нај голем добитник од ова ќе биде Алкалоид на Киро и Мукаетов!!!
Истото ова се деси и у фудбалот , од пресилни Вардар и Чкендија , Вардар пропадна , Чкендија драстично ги намали вложувањата и единствени добитници се идиотот Груби и маалскиот партиски клуб шкупи !!!
Не знам, и јас како навивач на Вардар се разочарав. Мислев дека појако ќе се засили Еурофарм Пелистер, и дека ќе бидат 20% - 30% појаки од лани. Дека може и до Ф4 во Европа да стигнат. Бар тоа очекував и на тоа се надевав. Ама ко нешто да се десило таму кај вас, па нешто поскромно се крои.Пелистер очигледно нема амбиции во Европа,