Denes so kef ke odam na utakmica. Po ne znam kolku vreme za Pelister ke nastapat samo bitolski deca I ke izigrat od srce a ne za pari. Da odime da mu dajme najgolema podrska rezultatot ne ee biten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
https://www.youtube.com/watch?v=IEgXbIP4q5g линк има, ама не е уште почната.Any news? Ni link raboti, ni rezultat izlegva... se igra li voopsto?

е до таму е дојдена работата...
Го изгуби сјајот и "Ледената"Мора да се вади, кошаркарите плачат....Ме интересира нешто, зошто се вади гефлор подлогата за утакмиците на Пелистер ?
До толку е скапа ? сигурно можат да снабдат 3-4 комплети да има резерва од тие котурите кои седеја зад гол, подобро е и поубо личи со таква подлога, до лани РФМ ја даваше кај шо ќе играше репрезентацијата, ама после тоа пак си ја собираја...
Не гледам начин како би се оштетила, сигурно не играат со топка од челик па да се оштети таа гумата, а 100 пати е подобро да се игра на таква подлога отколку на онај ламинатот целиот истружен, па денес заборавени штрафови од шо била прицврстена подлогата, па мораше Ќани да се шета со брусалицата низ сала и да ги отстрани штрафојте, да можи да се игра ракомете до таму е дојдена работата...
Не разбирам дали на тртлото му е проблем да набави неколку резерви и да се реши проблемот, 90% во салите од светот ја имаат оваа подлога и личи добро, би ќариле сите и РК и КК и ЖРК Пелистер, и кошаркарите пред извесно време се жалеја за подлогата, да се исцрта и терен за кошарка на неа и тие би ја користеле.
Ако е иницијатор тртлото да се вади подлогата, абе гроб да нема во градот, онаму кај шипојте да го закопат, после Циле бил доброто за градот, абе крв смрдена да ебам негова....
Па и она белото зад гол шо го наместиле, од страна да гледаш тоа плус плаво-бели голој, за момент ќе си помислиш дека се игра во АвтокомандаГо изгуби сјајот и "Ледената"

, од спиење го станаја кутри чоек.

.
, секоја чест, одамна сме немале онакви деца во одбрана...
ВИЌИ, Станојевиќи и останата ГУГЛЕТА БАГРА И БОРАНИЈА.