Tomasino
За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Шо сте надвикале бе.Најпрво не сум дојден овде со намера да се расправам, само ќе ти реплицирам како е рална ситуацијата.
Не гледам ништо смешно во то шо екипата од Рибари е млада. Не сме ние криви постарата генерација шо не остаде на цедило и останавме ние да навиваме. Ни кај Чкембари не беше ништо поарно, од трет ред нагоре сите заедно да им ги собериш годините немаја 17. И да е така, цела утакмица ве надвикаја 17 годишни деца. Иако 3 пати побројни 90% од утакмицата бевте надвикани. То го покажвит и стримон од РФМ, уште стојт на Јутуб слободно мојш да провериш. Од 10 мин ко ќе влезат Рибари до крај. Брука.
За облека барем вие немат право на збор. Пола трибина со фејк Напапири шушкавци и Адидас педерки од на пазар. А за то шо ти кажа членот погоре и јас сум сведок, го видов истиот тој бајо со клопми и рамбовка шо дојде пред 2 години последно ко гостовавте Охрид.
За песните неам шо да коментирам, кажав во темата за навивачки групи. Се гледат колку се разбираш од навивање, зато прати си ракомет и не се мешај кај шо не ти е место. Остај му го навивањето на тие шо се дојдени за то.
Поздрав рамбовка ултраси.![]()
Кој РФМ стрим, кој бакрачи, стрим нека гледа тој шо не беше на утакмица.
Нив приказни да му кажваш.
Знам јас шо слушав во живо и на шо звучеше вашето "навивање".ГРЕОЈ.
Мизерија, порано по 5 души идеа од Охрид деца, па личеше на нешто, она некни беше класично copy-paste издание, инвентивност нула.
"ВО ОХРИД ВИ СЕ

Како биле облечени Чкембари?Хаха.
Па младите деца од Чкембари за оние ликој шо некни ги видов се Владимир Шавија, од глава до пети.
Јас шо разбирам од навивање?
Ти шо разбираш бе детенце?Ко го "славиш" она копирање на песни од некни ко успех јасно е со каков бот прам муабет.
Абе Комитче, уствари Рибарче извини.
Јас колку шо имам навивачки стаж и активно присуство на трибина од 96 та година, + еден куп одработени гостувања со Чкембари и еден куп гостовања во сопствена режија, + утакмици на репрезентацијата ти и цела група твои другарчиња шо глумите некој хулигани заедно не можите да ги соберите, + да ги додајте сите изгледани клипој на вашите идоли од Скопје шо ги гледате на интернет, пак не можите да ме надмините.
Уствари шо ти кажвам тебе за 90итите ко не си бил роден, не си бил ни планиран, шо разбираш ти и твоите малолетни другарчиња од то време.
Зато ќути си и не се расправај со луѓе шо живото го поминале на трибините и се присутни со децении на утакмици.
Смешно делуваш.
Не почна навивањето во Македонија во 2017 ко шо сметате ти и твоите врсници, а еден куп сте такви и сте мнозинство, за жал, зато на ова дереџе дојде тифо сцената.