- Член од
- 5 април 2013
- Мислења
- 3.417
- Поени од реакции
- 7.111
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dobar golman e Daniel ama nema da mu zaboram nikogas ko branese za Rabotnicki ko provocirase ovde vo bt publikata ligle skopsko.
Има потенцијал во Даниел, ама во овај случај кога веќе е Мартин вратен во екипата, тогаш ќе треба Плех да одпадни за наредна сезона. Со Мартин и Даниел се коректно покриени на голманската позиција. Ако се работи со нив можи да се добие голман на подолг период, ама прашање е колку нашите имат визија за таква стратегија.
Мене ме плаши то шо абер немат да донесат уште еден лев бек. Незнам шо мислат, ама сварно та позиција е најкритична моментално.
Со Дрогата и Маџовски тешко ќе се носиме со останатите екипи во плејоф. И двата се играчи шо можат да понудат квалитетни 10-15 мин и ништо поќе од то. Добри се двата, ама само како бекап за некој пуцач како Станојевич или Оструошко кај комшивките. Ете сеа со заминавањето на Резо а и уште неколку други играчи предходно, сигурно се отвара простор во буџетот да се најди некој бек од овие простори. Ако се знај дека Станојевич е договорен на 4К месечно, тогаш за нешто помалце до кај 3К месечно можи да се најди добар бек за наши услови.
Со уште еден бек во ротација, мислам дека ќе сме комплетни за плејоф. Тогаш ќе остани на Јошко да си го заврши неговиот дел од задачата и да ја скоцка стратегијата.
Се надевам ќе најдат некое спонзорче лево-десно шо ќе покрие трошоците за да се донеси уште еден играч.