- Член од
- 27 февруари 2017
- Мислења
- 1.173
- Поени од реакции
- 939
Gorge ako dojdi kaj nas vo momento treba da e ulaf skroz toj izbega so onakov roster na igraci i da dojdi kaj nas sho sme raspashana banda to treba da si umnobolen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
apsolutno si vo pravo...citam site fatile strana a nikoj ne ja sogleduva vistinskata slika za klubot...Ne sakam da zastanuvam na bilo koja strana samo mislam deka Chanturia prebrzo izreagira...Petkovic nema nisto loso napraveno za klubot bas naprotiv napravi atmosfera i ima rezultat. Gi izbrka site stranci koi gi donese Tomce i go vrati Pelister megju prvite 4...Covekot si raboti so taa filozofija i ako ima rezultat ne razbiram zosto site ste protiv nego?Canturija e igrac koj ima nekoe pedigre vo bitolskiot rakomet...
Od druga strana josko ne e nepoznanica za nasata javnost, i znaejki go nie go viknavme...
Trenerot ne e socijalen rabotnik, ili prosveten rabotnik pa sega da bira zboroj kako ke gi vospita decata...
I mene ne mi se dopaga toj pristap na trenerite od taja bivska jugoslovenska skola so toj prenaglasen fajterski karakter od stilot na kamenica, vujovic, jevremovic, petkovic...
Ama se nesto ne ni se bendisva kako klub, trener ne ni se pogodi, uprava ne ni se pogodi, mnogu svileni stanavme...
Igraci malce navednete ja glata i pocnete ednas so igranje, neste manekeni...
A ako ste dobri i ako ve biva, ke uspeete sekade, josko ne vi e problem...