- Член од
- 8 октомври 2015
- Мислења
- 1.002
- Поени од реакции
- 3.472
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како бе му се „ставува“?![]()
![]()

Абе Битолчани ! До кога ке си го самоуништувате ракометот ? Добро е што избркавте еден куп чкарт играчи , ама па незначи да дпнесите други . Слушам сте преговарале со Евгениј Умовиц бившиот голман на комшиите . Секоја чест.

Не сум слушнал за ова . Ако е точно и успеете да го вратите Ивановски тогаш тоа ке биде уште еден правилен потег после враќањето на ДрогришкиЈас пак имам инфо дека во преговори биле со Филип Ивановски кој моментално е трет голман во Работник.![]()
)Тие играчи беа избор на Томче,така изјавија од клубо, а истата информација можам да ја потврдам, добиена ми е од поверлив извор. Мислам дека Јошко би избрал подобро.До крај на февруари е преодниот рок, после то не можи да се земат играчи.
Играчи има(ше), ама трсба пари да се изват.
На пример ко комшите, си го зедоја Острушко, за наша лига бог и батина.
Ние шанкурињата исфрливме тешка пара на сертификати, плати, раскини на договори со играчи ко Зејак, Перовиќ, Иранецо.
Со тие пари комотно се зема играч ко Острушко, без проблем, шо во ваква боса лига ќе си гази, да се носиме со Металург, ама не, нашите курнази, квантитет пред квалитет.