- Член од
- 28 септември 2011
- Мислења
- 757
- Поени од реакции
- 1.123
Joveko za vo uprava ako e tolku spremen i da vnesi privaten kapital vo klubot !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

А во ск се оние вистинските,во ск не се лигуши ?Прашвам оти тој клубо нивни ја покори цела Европа,а ние уште мислиме дека е до нас,капитал треба брат па макар и за сеха лига да се работи.Ова па корлето за жалење излезе на пресот, уште палома да му дајме, добро знајме дека ебиветер беше клубот претходно, низ тешка голгота помина на сите ни е јасно, тој наместо да кажи зошто не се засилија доволно, да си кажи дека знак прашалник му е и 4 место во лигата, тој за долгојте се фати, ќе дојдат пример и другите пак во управата, ќе се смени и тие пак ќе излезат со истото дека овие имале борчој негде и после плачите зошто народот плука и по едните и по другите, епа ќе плукаме....
Овде и Доланд Трамп да застани зад клубот, пак нема да биди на здрави нозе РК Пелистер таков народ сме ние овде лигуши....
.
Скроз си во право,темата ја згреши ама нема гајлеНема кукање нема предавање ние ако ништо друго сме ДОСТОИНСТВЕН клуб испаѓаме чесно поштено и ќе играме до крај дали со џате спасе курле мадле ќе се надеваме до крај иако гледаме дека не и почрај то шо сме отепани и не МЕСТАТ !! Она на победа претседателката ја кладоја на стопанска комора и приказната е јасна !! Но одиме по опстанок и одиме да го бодриме во ФИНАЛЕ !!!