Tomasino
За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Имет пичиња иметЕла кај нас енѕеро имаме, ќе се к'пиш секој ден ко ќе запролети![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имет пичиња иметЕла кај нас енѕеро имаме, ќе се к'пиш секој ден ко ќе запролети![]()
Битолчанки поасолни се, а и побројни, ако му е за то без размислување ПелистерИмет пичиња имет![]()
Prvobitnata frustracija mi pomina...mada ne mozam da se pomiram...mozi jas sum glup ne mozam da sogledam...neka mi objasni nekoj ne se lutam... mozi ima posiroka slika... KAKO MOZESE TAKA SO SPORTING DA GI TURNITE GAKITE I DA SE NATRTITE ? ... a od druga strana ja rasturivte cela sala kao nesto prajte,a samite znajte deka za nekoj mesec ke vi parkirat eden avtobus i pola crn most , pola sutka... toa e vasa rabota ama da mi specvate mene zadovolstvo da go gledam Sporting kako bitolcanec...pa odete u picku mater... deset godini ve trpime edna shahta ne smenivte... i ova so vujacic e cisto dobra volja na sams ... dali znajte deka ovie site luge od metalurg... konkretno danilovski golmanot se pozajmici ? Duri i vasite sopartijci od drugite gradovi vi se smejat i sozaluvat... mozam samo da zamislam so sve ke napravese za bt eden koce trajanovski ili toj na aerodrom kako se vikase ? Znaci ne e za partija... tolku vi e pismoto ... mrsh
Abe imase nekoja analiza za metalurg, ne znam od koj sajt bese i vika na kraj kraeva mozat da si go povlecat danilovski od pozajmica vo pelister soliden e... i mene kosa mi se krena ...Inace jas kolku sho znam Borjan,Danilovski i Markudov ne se na pozajmica tuku se igraci na Pelister poshto go trampavme Kuzmanovski za niv ama mozi sum greska neznam.
Isto kako kaj fudbalo treba i tuka da mu se dat otkazi na 3-4 igraci sho nemat nikakov pridones vo igrata i da se zemi uste eden igrac![]()
Hahaha... bogatite go vikat snikers, siromasite albeni....Не е лош Вујачиќ бе, потенцијален Црногорски репрезентативец е.
Има одличен удар, само треба уште доста работа за да напредне. Да беше повисок ќе беше Криштопанс за сиромаСи![]()
bogatite go vikat snikers, siromasite albeni....
Мора да има во здружението.
Прегледај го приврзокот 163671