Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Tomasino, значи не се работи дали јас ги сакам или нејќам лугето кои се во упраба на РК ПЕЛИСТЕР, едноставно тие истите луѓе со својата работа имаат покажано дека се неспособни, на пример Пискачот, де се слика со играчи де пиши статуси на фејсбук, де најавува бобастични пресконференции па се пишмани и тн чоек кој е далеку од респектабилен за да може да го прифатам за спортски директор сепак сметам дека називот т.с позицијата спортски директор не можи така несериозно да се гледа. Цревото еве ке го прифатам фактот дека знае ракомет, но далеку е од функција која треба да знае ракомет поарно да знае да менаџира ако сака да ја обавува таа функција. А за тоа дека нема луге во градот што ќе ја прифатат функцијата а знаат да работат се лажиш има но нема луге во градот кој сака да работи со гореспоменатите наметнати луге. За школата е друга приказна, играчи излегуваа кога имаше ред и дисциплина кога младите имаја од кој да учат. За Кире и Ќани секоја чест што останаа но мислам дека се далеку тренери кои доликуваат на ракометна респектабилна екипа (можи некогаш ќе бидат но сег не). И сега пак се поставува прашањето дали вреди да носиш голман и пикер кој реално ќе коштаат повеќе од 30000 годишно двајцата кога немаш амбиција за повеке од 8 место, а и без нив истата позиција ќе ја имаме, секако нема да можиме во никој случај да извадиме играчи наредните оптимистички 3 до 5 години, така да вложвањето во странци без амбиција мене ми се гледа за пропадната работа.

http://ekipa.mk/kuzmanovski-samo-metalurg-gi-tseni-mladite-rakometari/ :icon_lol:

И пред него многу шо заминаја од Пелистер давале вакви и слични изјави, ама сите завршија како вечни таленти . Толку труд посветија Кире и Ќани да го напрат играч овај тикварот и сеа види го шо зборва. Ќе го видиме колку ќе го ценат таму кај шо замина.

Овај ако не доби шанса во Пелистер,со исклучок на Дрогата незнам кој доби. Не излегвај со вакви изјави бе чоек,врти сучи пак ќе се вратиш Пелистер,ко ќе бидиш 3 опција кај "најдобриот" тренер во Европа.

http://ekipa.mk/kuzmanovski-samo-metalurg-gi-tseni-mladite-rakometari/ :icon_lol:

И пред него многу шо заминаја од Пелистер давале вакви и слични изјави, ама сите завршија како вечни таленти . Толку труд посветија Кире и Ќани да го напрат играч овај тикварот и сеа види го шо зборва. Ќе го видиме колку ќе го ценат таму кај шо замина.

Стандардна процедура се вакви изјави од наши деца.
Најдобар клуб, најдобар тренер, двегодишна желба, напредок бла бла...
И по некоја сезона ќе се вратат ко посрани гулаби овде и ќе млатат нешто Пелистер мој клуб :facepalm:

Стандардна процедура се вакви изјави од наши деца.
Најдобар клуб, најдобар тренер, двегодишна желба, напредок бла бла...
И по некоја сезона ќе се вратат ко посрани гулаби овде и ќе млатат нешто Пелистер мој клуб :facepalm:
Мизерија сме 10тина години па сме приморани да ги примаме назад . Ама ако еднаш конечно се стабилизираме ваквите како овај , треба да му биди затворена вратата во Пелистер засекогаш.
Ама пак ќе речам, мизерија сме па мораме да ги примаме после сите вакви испади.

Гарант пред да потпишат и да се сликат пред она таблата со спонзори

од пред 10 години:pos:,Левче му дава едно книџе спремено,нешто како ""Отсекогаш мој сон бил да играм во Металург(се навлажнив):pipi:,покрај"најдобриот тренер и педагог(и шиткач на вина)"Лино Червар,среќен сум многу,среќен(се подмочнав од среќа)over:ROFLMAO:"":pos:...
Како под индиго му се изјавите на сите...:pos:
А за Фитило шо да се кажи,никогаш не сум посреќен шо еден ваков играч си заминал од Пелистер..
Ем шо беше препотентен,себичен,подалеку од стилот ЗЕМИ-БАПНИ ЈА од кај било,друго НЕ ГЛЕДАШЕ,одбрана беше очај,смисол за пас очаен итн...
Толку труд вложија Ќани и Кире за џабе,индивидуални тренинзи и се,уствари не е за џабе,салам ги закрпивме античките.:kuracc:
А дека ќе игра кај онај психопатот Лино тешко,да ве попрам 4та опција ќе биди кај Лино(ко ќе се врати Нелоски)....
И Лино не е Ќани,еднаш да згреши ќе го шутни на клупа да дреми со глата в земја...
А овде ќе беше цар и ќе имаше потполна доверба на стручниот штаб,ама нека му кисни..
Најјако од се е шо ИМАЛ ДВЕГОДИШНА ЖЕЛБА ДА ИГРА ВО МЕТАЛУРГ,ДВЕГОДИШНА..:pos::vozbud:

koj mi velese deka e greota da se zbora protiv bitolskite deca ? site se isti lajna izgoreni se da zaminat od pelister i da drobat kako zelba mu e nekoe malsko klubce ili najgolemiot rival nas ... neka go pusat site takvi :popce:

Тушнико се рекламира на центарот на Струшкиот турнир...:pipi:
А овде партнери бараше...:pos:
Е море ситна душо,да дај господ тие аптеките да ти ги затвори УЈП:kezec:...:kuracc:

Тушнико се рекламира на центарот на Струшкиот турнир...:pipi:
А овде партнери бараше...:pos:
Е море ситна душо,да дај господ тие аптеките да ти ги затвори УЈП:kezec:...:kuracc:
A gi gledas strumica corba se ne vezenko ne pecako i tie strancite site slabi vo Bitola garant ke gi tepame ;)

rezil be go uklucvaa za vreme na timeout beter.od sundo ovaj kako na pazar da si praj muabet ...
Ne znam oti nie gpdinava ne se prijavivme na turnirot da vidime so se kako se ...
Не е со пријава,со покана е..
Од ко го зеде организирањето на турнирот АМС,еднаш не немат викнато(додуша и чорба екипа имавме овие 4 години од последната титула во 2011година,а турнирот беше доста силен прошлите години,ова сезона е многу послаб)..
Плус не не викат само заради квалитетот на екипата,и друга причина има,:)оти инвазија ќе му напрајме и можи да треба да менват светлечки реклами...:pos:+ако влета некоја бакла в терен и подлогата да ја менват,зато не не викат...:giggle:

Епа сеа останва само опцијата да се бара нешто од надвор. Барем вака ќе знат да не чекат џабе на овај Давитковски и нека се бара нешто од надвор.
Нека дојсат некое црногорче , колку да покрива таму.
Шо се деси со онај Чавор шо беше пред потпис со нас лани ко го договараја Багевци, уште е во Цеље или си најде нов клуб ?
Ете можат да го контактират него пак.

Епа сеа останва само опцијата да се бара нешто од надвор. Барем вака ќе знат да не чекат џабе на овај Давитковски и нека се бара нешто од надвор.
Нека дојсат некое црногорче , колку да покрива таму.
Шо се деси со онај Чавор шо беше пред потпис со нас лани ко го договараја Багевци, уште е во Цеље или си најде нов клуб ?
Ете можат да го контактират него пак.
Чавор уште од лани е во Чургои(Унгарија)и оваа сезона остана таму...
Дотурка дечкото до селекција на Црна Гора,го користат претежно во одбрана..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom