Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ko veke pratat da povtoram piskalo i besarab gi sakame
Во право си,ама ситуацијата за Пелистер(според мене)беше изнудена...Навистина незнам што сте запнале за Давитковски . Ви треба играч само за напад или некој кој игра и одбрана ? Па дечкото е катастрофа во одбрана исто како и да не постои. Второ од кои причини го земате Даниловски кога имате двајца млади и добри голмани мислам дека севикаат Мартин и Божидар . Зошто нив не им се даде шанса . Па Даниловски освен што имаше можност да тренира со Брестовац воопшто не е подобар од овие што ги имате . Од овие причини и ви бегаат вашите таленти затоа што пред се им се дава поголема шанса на надворешните отколку на домашните играчи кој воедно се и многу поевтини.
Okolu golmanive gresis naj talentiran golman od Bitola vi e Ivanovski pa dozvolivte da vi go zemat vo Metalurg bez da mu dadete sansa da se dokaze. A mislem deka pokaza kolku vredi na mnogu nadprevari . Sega kolku sto znam e vo Vardar Junior.Нема дуплирање на позиции кај нас, него има недостаток на играчи...
Голман последен пристоен од наша школа шо излегол бил Менде, се ова другото е далеку во моментално за прв тим. Потсетете се на утакмиците со Дукла и цела сезона колку нерви искинавме на Јовановски (со зелените патичиња).
Шо се однесува за другите, имаа 2 и пол сезони можност релаксирано да играат во прв тим речиси ниеден од нив не покажа ништо итоа со уште помизерни противници. Работата не е наш играч или туѓ играч, него кој е поквалитетен и кој повеќе се залага.
Плус то колку шо знам никој не е избркан, него сите добија нови договори шо е за поздрав, е сега шо ќе имаат конкуренција на позициите то самите треба да се изборат и да докажат дека можат.
Okolu golmanive gresis naj talentiran golman od Bitola vi e Ivanovski pa dozvolivte da vi go zemat vo Metalurg bez da mu dadete sansa da se dokaze. A mislem deka pokaza kolku vredi na mnogu nadprevari . Sega kolku sto znam e vo Vardar Junior.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Па тоа е тоа и во коментарот на Шогун стои зошто битолчани ги губат своите таленти или ги земаат други клубови или пропаѓаат заради не добивање на шанса на сметка на донесените играчи од надворНе се задржа воопшто овој кај нас. Една сезона во младинската екипа, две утакмици на почетокот на наредната ги преседе на клупа и си замина кај Џуниорси. Не размислуваше тогашната управа многу многу за да го задржи ни него ни неколку слични како него.
Многу играчи ги испуштивме и со тоа шо шетаа кај Петко во РК Битола па назад, сега Иве собира играчи... Треба да се извлечи поука од ова.
Па тоа е тоа и во коментарот на Шогун стои зошто битолчани ги губат своите таленти или ги земаат други клубови или пропаѓаат заради не добивање на шанса на сметка на донесените играчи од надвор