И
Игнориран член
Гостин
Пискачо е тука да не потсети дека сите клубој одат напред а ние се враќаме назад на "старите патеки"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми се бендиса брат се шо кажа е на место, Пискало е Блажевски во Радовиш шо игра крилото шо си го испуштивме за 400 евра. Можат сите да се вратат вервајме и дека сакат да играт за Пелистер ако примањата му се редовни, не големи туку редовни, ако ни требат уште поевтини играчи можат да се земат од цела Македонија имаш право и има таленти со лопата да ги риниш.Босето продолжи договор, Николиќ во Темшвар, Ангеловски е странство, Пинки има нов клуб, Папата нов клуб, Вешо нов клуб, Крис веројатно хепатална цироза...
Лапац не знам кој е...
Нас ни требат уште поефтини играчи од овие... Во превод наместо да се носат црногорци, срби, хрвати... Треба да го запали Шамбата аудито и да го земи Цревото и да ја прошетат цела држава, особено Струга, сигурен сум дека ќе се најди нешто. Не е цел пазар само Велко и брат му.
Од сите овие шо се во управата, единствено за Бени би те испрајл... Човекот е долги години во ракометот, ја разбира играта, еве се нафаќа да ги реновира соблекувалните и канцелариите гратис шо е за поздрав. Другите се горе-долу матни типој, а спортскиот директор е тука за да случајно не се фрлиме на бахато трошење.
Завчера излегвам... Во арт кафе седнати на маса Цревото и Мац со жените
Има паднато тука некој договор милион посто сум сигурен.![]()
Абе сношти и томче петрески го гледав низ Битола ,нели на прилепчани ќе му биде тренер да не го вратат тука![]()
И Мац живеј тука..Абе сношти и томче петрески го гледав низ Битола ,нели на прилепчани ќе му биде тренер да не го вратат тука![]()
И двојче живеј тука , па сопки ни клава..
Абе има платено газето , само не им ажурирана листата на должници на УЈП.