И
Игнориран член
Гостин
Пола тој , пола општината...Kaj jadi Cile corba nema koj da mu ja plati.

Неможи сам тој се да плаќа .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пола тој , пола општината...Kaj jadi Cile corba nema koj da mu ja plati.
За младинците (мислев за македонските играчи) нема кој да им дава плата бидејќи не добиваат ништо од нив. За тоа подобро во Охрид ,Прилеп,Струмица да си бегат пошо во Битола нема да биде ништо од ракометот(Зборувам за Пелистер). Секако дека да се издржува клуб е многу тешко во ситуација на Циле кога нема кој да му помогне. Тој сака да помогне но сам неможе се да спонзорира.
Циле сам плаќа,само за една работа...ЗА ПИЧИЦА...Пола тој , пола општината...
Неможи сам тој се да плаќа .
Не знам шо се чудите Циле шо заминал и ќе си прај клуб набашка, и мене да ми речат Пискачо ќе биди спортски директор, ти давај пари, фаќам магла динар нема да му дам!Пискачо ќе биди запишан во историјата како последниот спортски директор на Рк Пелистер.
Сега нека ги земат тие пехарите и нека ги однесат кај Двојче во општина , таму во витрините кај него да седат . Пошо тој го помага константно спортот во градот , еве нека си ја украси канцеларијата.
Најдобро е да си згасни клубот . Школа нема , управа нема , клубот е НИЧИЈ (здружение на граѓани).
Единствено нешто шо има е спортски директор.
Нема потреба да го спасва никој , оти нема шо да се спаси.
Ич нека не го трансформират , нека си згасни ко Кометал и ајт таму.
Само уште поќе ќе мизерва ако не го клат клучот.
Добар дечко е не заебавај,само малце го има префатено од школскиот твој во иста зграда се растениХЈК(Хелсинки) Еурофарм...
Името му дојде како инспирација на Иве(комарџијата),изгледа Финците нон стоп на голој ги има играно...![]()