206 цм висок, левичар, не се праело играч од него хехех, од Јоновски и Ф. Лазаров ко се напраја играчи од секој можи, а реално и во Металург немаше простор нешто да се докажи, ако некако е можно, убо би било да го донесат шо не ми се верва.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И уште 5-6 играчиmislam deka podrvo e i od veso - ni napad ni odbrana ne vlegvase vo metalurg mislam deka e promasena investicija - tuku ako mozi pinki da se vrati , butino , canturija i uste nesto![]()
ke se vidi za brzo po prvite potezi so ke gi povlecati nema celindz pojke tuku ke igrame ehf od prvo kolo kvalifikacii
Од кој е ова второто????so igracite praev muabet ehf ke igrame nie oti se ukinva celindz ... kamenica navodno baral da si dojsi 3ca igraci (ova ne e od igracite )
Ако имам нешто појако прочитано не излегвам од дома два месеци !!! хахахахаРаботата ќе ја биди:ако се исполнат неколку услови(ќе објаснам сликовито)
1)Се зависи од батето![]()
Ако е сериозен,треба да очекуваме уште во јуни конкретни потези,а тие се следните:
1а)Најважното:Да не биди Ѓуптин чика Циле и да го одврзи ќесето(и то салам)
Ова ни треба....
![]()
1б)Да се дојси тренер како момчето со мустаците...
![]()
Ако го дојси значи има амбиции,ако не ќе си го ебаваме умот со инстант решенија на секои два месеци од типо на другарчето...
![]()
1в)Да му се дозволи на новиот тренер КОМПЛЕТНА АВТОНОМИЈА слободно да ја прај екипата без никакво мешање од батиња како:
1)![]()
2)![]()
Да не се носат играчи по едно гледање на Јутјуби дремење на кафе на
![]()
Заклучок
Ако не се применат мерките од точка 1 и ставовите од истата,и да се почни сериозно уште сега да се прај екипата и наредната сезона ќе гледаме фаци како СРКАЧИТЕ од типот и ќе си киниме нерви....
![]()
![]()
И секако ЗАСИЛУВАЊЕТО НА СЕЗОНАТА
![]()
За брзо ќе знајме,сериозен тим екипата ја прај до јули,ќе видиме сега,ако се сериозни за брзо ќе има вести за нов тренер,за план за нови играчи КВАЛИТЕТ СЕ БАРА,НЕ КВАНТИТЕТ,ЗА ВАКВИ ПАРТАЛИ ИМАВМЕ И ДОСЕГА,за план за подготовки,треба сериозни подготовки..
Ако не бидни ништо ни со тренер ни со нови играчи,ќе бидиме во информативен stand-buy до август како и обично,па ќе излезат на некојси прес,или уште поубо на ФБ ќе напишат статус дека донесле некој играчи(со квалитети како овие на сликата)и то ќе биди....
Ќе чекаме да ни падни противникот во Европа,првата посериозна екипа ќе не преслуша и то ќе биди од сезоната,па ќе чекаме април за да видиме некоја утакмица(односно само една утакмица ќе видиме со Струмица,другите се е јасно,или ќе бидиме фаворити против Џуниор и Маркетите,или ќе бидиме тренинг партнери со скопјаништата(односно гигантите))...
За брзо ќе знајме на шо сме...![]()
Не знам,ама по она шо го видов од дечкото не ми делува како потенцијал..За Ракочевиќ мислам дека грешите душа сите...
Не дека јас го донесовпа сеа да се правдам овде, него она шо го видов од него на тренинзите и со Куманово мислам дека не станва збор за промашување. Јес не е Лазаров, ама има дечкото потенцијал, солиден скок и солиден шут. Релативно е млад Гледано на назад... Не ми текнува на ниеден од кршојте шо играја на десен бек да бил подобар од него.
Зошто скоро цела полусезона ја преседе на трибини... Прво ко демек проблеми со регистрацијата, шо се испостави дека нема врска, инаку како би играл со Куманово?
Она јас шо дознав е дека дошол повреден и дека не бил спремен воопшто. Тука не исклучувам ни дека не се умешала "политиката", или пак да има напраено некоја глупост, па намерно е преместен на трибини. Најверојатно е тоа, затоа што сулудо е во денешно време десен бек да го исклучваш од конкуренција на секоја утакмица па каков сака нека е.