Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Kani najglup od site do sega, Janev celo vreme go drzi na klupa prvoto koga vleze ftoroto rasturi vo odbrana. Filic go izvade i go zaboraj. Ednostavno covek kako Kani so IQ ednakov na negovite godini tolku moze.

Sent from my GT-S6310 using Tapatalk

Капак на се беше една ситуација на 5-6 минути до крајот. Пасивен напад за Струмица, во меѓувреме прекината играта за жолт картон за Ќани и во продолжение на нападот нема пасивен за Струмица. Шта речи... :facepalm:

Денес сите добри освен Блажевски, левото крило (нашиот) и можи да се речи Папата. Овие крилата го отепаја Колев во првото.

Ај ако можи некој нека клај линк од сите натпревари до крајот (и наши и на Струмица)

За нашите знам дека играт дома со Металург Јуниор и Вардар, а гостуваат на Металург во Скопје... Ако ги добиеме Металург Јуниор дома, а вие не изненадите некој од Вардар и Металург, ние сме трети вие четврти...

Ќани ја доби утакмицата во второто то е бе бате ... Оса, Папата, Дарко и Сергеј, СУПЕР ОДБРАНА се разбира со Крис позади !!!
Браво, Браво, Браво, супер сме ТОП ... За в година ќе си дојди се на свое место !!!
Папата не отепа првото, лапање муви боооо, а и Игорче лошо отвори и зато 20та минута на клупа, Чурлевски, Дрогата, Оса ... е тука треба да ја бараме иднината !!!

Капак на се беше една ситуација на 5-6 минути до крајот. Пасивен напад за Струмица, во меѓувреме прекината играта за жолт картон за Ќани и во продолжение на нападот нема пасивен за Струмица. Шта речи... :facepalm:

Денес сите добри освен Блажевски, левото крило (нашиот) и можи да се речи Папата. Овие крилата го отепаја Колев во првото.

Ај ако можи некој нека клај линк од сите натпревари до крајот (и наши и на Струмица)

Струмица - Пролет
Струмица - Металург Ј.
Металург - Струмица
Струмица - Вардар

еве ги на струмица, 3 дома и една гости али незнам точен распоред

За нашите знам дека играт дома со Металург Јуниор и Вардар, а гостуваат на Металург во Скопје... Ако ги добиеме Металург Јуниор дома, а вие не изненадите некој од Вардар и Металург, ние сме трети вие четврти...
Да да така е ... Ние со ова победа на крајо ќе сме еднакви со вас во бодој, само во меѓусебната имате поголема разлика ...[DOUBLEPOST=1399490899][/DOUBLEPOST]
Kani najglup od site do sega, Janev celo vreme go drzi na klupa prvoto koga vleze ftoroto rasturi vo odbrana. Filic go izvade i go zaboraj. Ednostavno covek kako Kani so IQ ednakov na negovite godini tolku moze.

Дека Ќани е толку лош неможам а и не смеам да се сложам со тебе ... А за Дарко Јанев си 100%, утакмицата ја добивме во одбрана ... Оса, Папа, Дарко и Сергеј

Кои судии беа да не знаете? ..честитки за победата.

Ние играме дома со Металург последно коло и на гости со Пролет , Вардар и Металург .
Нема шанси за 3то место , не вервам дека Јуниорите можат да ја изненадат Струмица дома а нити Пролет а нити пак ние можиме дома да му земиме бод на Металург.
Зомимак 3ти , ние 4ти сме .
Ни остана уште Пролет да го тепаме на гости , шо ќе биди многу тешко . Многу сме закрвени со нив и ќе има притисоци огромни таму во Скопје.

То е то за годинава в година здравје боже би требало повеќе.
Летото треба паметно да се изигра на тренерска позиција.
За ова со Каменица не вервам дека нешто ќе биди , само глупости на Мишевски се ова.
Чоекот дошол од приватни причини овај одма со насловите почна и ги клава луѓето во надеж и големи очекувања .
А се знај ако очекувањата се големи , тогаш разочарувањето ќе биди уште поголемо.
Не вервајте во новинарските глупости . Ако има нешто попрво ќе дознајме ние форумџите од новинарите .

П.С. Судиите беа од Велес , имињата не му ги знам .

Да да така е ... Ние со ова победа на крајо ќе сме еднакви со вас во бодој, само во меѓусебната имате поголема разлика ...[DOUBLEPOST=1399490899][/DOUBLEPOST]
Дека Ќани е толку лош неможам а и не смеам да се сложам со тебе ... А за Дарко Јанев си 100%, утакмицата ја добивме во одбрана ... Оса, Папа, Дарко и Сергеј
Kolku samo greski napravi dened Kani, zaradi nego celo poluvreme se macevme tera nekok film forsira nasi pred stranci. Nikako da ja pogodi formacijata vo odbrana, ako se znaj deka najdbri odbrabeni ni se Filic i Janev ovaj celo vreme tepa nekoj film. Duri edno vreme se izmesa i 3:2:1 igrase slobodni igraci na strumica kolku sakas, arno Kris bese na golot a istrumicani malku ne se snajdoa inaku tesko nas ke bese. Papata celo poluvreme go igra a toj pojma nema kade e vo nqpad ili odbrana samo se tegni so protivnicite ni blok ni prostor. Vo prvoto koga igraa so igrac pomalku vo igra go ostava Papata na krilo i Igor da se bori na sreden. So tolku greski ne mozi da bide trener, vprocem i koga igrase ne vazese za intelegenten igrac, a za trener daleku e Kani od trener neka bega nesto drugo da raboti nema leb za nego kako trener.

Ја сеа видов на делегирањево (ако е точно), само делегатот е од Велес.. инаку ако се овие, многу се умрени, ни имаат судено во велес цело време имало проблеми

По,по каква издание на Оса и Дрогата....
Ја изрешетаа Струмица од кај стигнаа,шо стори шут бе Оса,страшно дете,само да има некој да работи со него,детето ќе биди топ играч,вистински разбивач....
Дрогата,допрва иди неговото време....
Чурлевски прво слаб,второ на ниво...
Бесараб доста солиден,добар во одбрана,имаше некој шутој од незиградена позиција од десен,успеа да дај 3 гола...доста корисен играч,посебно во одбрана...
Папата денес камен,до 25 минута дури беше во игра го немаше ни во напад ни во одбрана,посебно во одбрана,арно го сменаја,и од ко влезе Јанев се виде разликата,одма се виде разлика во одбрана со Јанев,плус во напад успеа да му дај голема мака на одбраната на Струмица,со Папата полесно се справуваа,со Јанев не беше така лесно,или праше блок за полесен шут на Оса или Дрогата,или изнудваше пенал...
Еден од јунаците на мечот е Јанев...(y)
Свежио стандард:X3:
Игорче денес индиспониран,најслаб,нервозен,дури и го сопна Колев кога промаши а овај сакаше да ја фрли топката во игра,арно не виде судијата...
Јуравлиов пак колку толку постабилен,даде еден гол од контра,имаше една добра асистенција,даде 3 гола од пенал,доста солидно...
Ќе мора да се бара салам лево крило...овде многу ќе чкрипиме,исто и на десно..
Пискало како да е тотално во аут,никаква акција преку него,даде денес 1 гол ако не се лажам,треба и со него голема работа,ама според мене дечкото е за втора постава,овде мора да се најди некој шо е барем класа над него....
Има солидна основа екипата,само треба многу работа..
Пак ќе кажам,,штета шо го примивме толку солено во Струмица,ама можи вака е поубо,сепак Челинџ куп е добар за почеток...
Струмица освен Везенио ме разочара,Ангеловски даваше прво полувреме голој,ама имаше многу пропусти од нашата одбрана,второ се стегна одбраната и го снема....
Младеновски имаше добар меч,а играше десен бек...
Праеја добри акции за крила,речиси пола голој ги дадоја од крила,брзо движење на топка,се гледа дека се каде каде поуиграни од нас(шо е очекувано)....
Има вредност победата денес...сепак Струмица не е нималку наивен тим...:X3:[DOUBLEPOST=1399496334][/DOUBLEPOST]П.С.
Ако Циле има сериозни намери,нема да ме чуди нималку да го донесат Каменица..
Ќе се знај за брзо....

Последно уредено:
Denes dobri nasite do dusa so vardar bea podbri ama site si mislime deka tie se stedeja pa za toa denes mozese da se vidi kolku vredat nasite rakometari i od toa so vidov vo vtoroto poluvreme super si izigraa nasite deca kako i janev vo odbranata i gupakot na golot i ako ne ne ebaa sudiite ke imavme golemi sansi da stigame 10 gola razlika imase vreme ama taman nie 5 gola tie ke ni go najdeja careto i pet pati se fativ za siseto da go frlam mamata nivna kako namerno da praveja da ima incident i prekin ne znam so mu bese filmot :mad: Druga rabota e so poleka no sigurno trgnuva rabotata od nekni vo vardar se gleda deka i rakometarite veruvaat vo sebe i se bodrat imaa zelba i motivacija da se dokazat bravo za nasite deca posebno (y) i za kraj da ja spomenam publikata koja me razocara uste poveke od nekni znaci da povtoram publikata taa obicnata so na vremeto ja davse pekolnata atmosvera i pritisok izgleda se zagubi ovie nekolku godini stagancija na nasiot klub i se otepaa so selfi i za prv pat vo zivotot vo sala nekoj zad mene da mi rece sedi be ne mozam da gledam :facepalm: e ova ne znam se se mozev da ocekuvam da frlaat da mavaat da karaat da plukaat ama nekoj kurtoni da mi recat da sednam oti ne gledale na tribina pozadi Ckembarskiot del nekoj da mi kazvase nemase da vervam ! Se razbira se mu iskrav itn ...Kako i za brojkata aj nekni se slikaa so dusebaev ama dens brojkata bese pod toa sto ocekuvav no na krajot od natprevarot bese dobro so imase so se slikaa so kris i drogata ;)

p.s. eve pocnuva snimkata na tv orbis http://www.tvorbis.com.mk/index.php/live-tv/item/173-live-tv
http://telekabel.com.mk/index.php/mk/стриминг/телевизија-стриминг/орбис

Орбис ха-де а нас БТВ аналогно ни ја пушта, лол
Инаку добро е вакви коментари да се прочитат жалам шо не присуствував, не можи вака со овие термините бе сите утакмици од плеј офот во работен ден се изиграја, не ми е јасно шо му прифаќат таму на тие клошарите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom