- Член од
- 1 март 2010
- Мислења
- 7.941
- Поени од реакции
- 14.600
мислам дека е од струга
Грешка сте, Талески е Крушевчанец, а е роден во ПрилепTalevski e od struga

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
мислам дека е од струга
Грешка сте, Талески е Крушевчанец, а е роден во ПрилепTalevski e od struga
Грешка сте, Талески е Крушевчанец, а е роден во Прилеп.
Не е крив Оса шо форсира шут,ко се кријат другите и одвај чекат да му напрај некој фал...Tomce ne uspea da ja sredi ekipata, Osa forsira sut i go otepa blokot pa ne smei bek da sutira pet pati vo blokot na odbranata da ne zboram za Vesovski najslab bek koj sme go imale do sega. Besarab go forsirat na desen beg taka i nego go gubis. Za Rakocevic mislam deka ima dobra igra eden na eden i soliden sut e toa sto e povreden i nema cisti dokumenti e problem. Mislam deka Tomce ne e trener za golemi ekipi se izgubi i so tuku firsira brza igra so Moldavci i Srbi (ruska skola) toa e isto kako so gupci vostanie da krevas, da donesea slovenci i skandinavci ili hrvati aj da firsira brz centar i brza igra ama so ovie igraci ne mozi, lesno e teretski prakticno da pokazis e problem. Sto bidna so Sveziot neli nekoj kontaktira na fb so Svezio sto kazuva.
Sent from my GT-S6310 using Tapatalk
Така се прај екипа бе брат, ова сезона Вукичевич и левото крило не е ич лошо, в година уште двајца, па веќе за наредната со наредни добри двајца и со тукашните деца да се склопи еден одличен тим кој ќе почни да парира и да фаќа позиција за во Европа ... Се е под контрола, само свежио да ја среди документацијата ... Проблеми со дукументацијата е проблем кој сите црнци, ѓупци и слично го имат по дефолт не се чудете !!! хахахахаТешко нас со овај...
Нека го земат во Зик Пелагонија нека крева вреќи...само за то го бива...
П.С
Вукичевиќ ќе биди според мене топ засилување,можен иден лидер на тимот,одличен преглед на игра,доста паметен играч....
Од сите странци шо се донесоа(ако имаат амбиции за наредна сезона) Вукичевиќ е првиот и можеби единствениот засега шо мора да се задржи на подолг период....
Ме чуди само како играше Свежио есента,а сега му прат проблеми....Така се прај екипа бе брат, ова сезона Вукичевич и левото крило не е ич лошо, в година уште двајца, па веќе за наредната со наредни добри двајца и со тукашните деца да се склопи еден одличен тим кој ќе почни да парира и да фаќа позиција за во Европа ... Се е под контрола, само свежио да ја среди документацијата ... Проблеми со дукументацијата е проблем кој сите црнци, ѓупци и слично го имат по дефолт не се чудете !!! хахахаха