- Член од
- 23 февруари 2012
- Мислења
- 304
- Поени од реакции
- 215
На проба е во Пелистер. Не знаевте дека е Молдавец дечкото?![]()
КОЈ СИ БЕ ТИ ??? КОЈ Е ОВОЈ БЕ ???
НЕ БИЛЕ ТИЕ ОД БИТОЛА, ЗАТО ДОБРО ТЕ ПРИМИЛЕ !!!da zeam nekoj znaminja
univerzitetska u kosarka imase, a i zaboraiv dobri picinja u studentskiot bas gostoprimlivi![]()
-------------------------------------------------------------------------------
ЗА ПОРАЗО ОД РАДОВИШ ... толку ќе речам !!!
Абе за ништо не ми е криво, жими се, само едино ми е криво шо вака некој тркала ќејф со нас ќе прат... Многу ми е жал. ама само едно ќе речам, дечки стрпете се уште малку се ќе се среди, и со ракомет и со фудбал, па и ние ќе се радваме на нашите успеси и ќе докажиме која публика разбира најпоќе и која публика заслужува најпоќе. Владеееее први на табелата немаме стадион дидааааа !!! Најракометен град капи салата Двојчееее !!! од сега Единиче ќе го викам. Па и овие новинарчината, се шо ќе напишиме тука во веснико го клават ццц. Новески еднаш го најдов во Позитив во летото го прашвам шо прајш ништо вика имам уште година договор, не знам шо ќе прам, најверојатно ќе продолжам уште две, ами му викам еласи кај нас. То вика сигурно ќе биди во последната сезона од кариерата, а исто и Кире вика после Барселона следна цел Пелистер !!! ... После Евреите, Албанците, Грците и Србите, петти народ шо го мразам се Скопјаните, бооо глупи луѓе пичку матер. одиме во таја федерацијата нивна, дај ова да напрајме, дај она да напрајме, вика абе вие гајле имате школа имате деца имате шо сакате, ете Циле нека ви дај сега ... Море не можам да повервам дека сопствената наша Федерација не неки, кај да такмичиме бе луѓе да ве остајме рајат Бугарија, Грција ??? Ние можиме сами овде во Битола првенство да си напрајме !! хахаха Неможат нашите деца од Пелистер, заради сиромаштијата да одат на една прозивко од репрезентација ... Напраја , немора во Битола, во Кавадарци нека е, како за нас така за нив. Само Вардар само Металург... Нека ја напрат селекцијата и нека дојдат со нашите една утакмица тие младинците, јас лично ќе се заангажирам да дојдат медиуми и во живо да ја дават на ТВ... Не е ова во мој стил ама ај малку и јас да се опуштам ...