Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://telekabel.com.mk/index.php/mk/стриминг/телевизија-стриминг/орбисво колку и на која тв ќе има снимка????
Твое е до Коче да бидиш,па сеа дали ќе дојдат да не те интересираЌе допатуват денес ресенчани?
Изгледа тешко... Ем немат едно 3 сезони уназад дојдено, ем фудбало е вечер![]()
Работата е шо не смеат да ги вратат печатите...Пискачо некни го слушав, "Абе да дојди некој ние со Ефто одма ќе му го остајме клубо, ама не иди никој, како будали трчаме ние душата ни излегва, ама ако дојди некој одма бегаме... "
Како прво: Кој е тој Пискачо ...
Како второ: На татко му е клубо шо ќе го остава ???
Како трето: Да го вратиш клубот е исто лесно колку шо е купвањето леб ... Одиш во општина и ги враќаш печатите и крај !!!
не треба УПРАВА ОДИСИ, туку УПРАВА ДОЈДИ СИ НА ТРИБИНА !!! и помалку глупирање по медиуми, нарочито Пискачо ...
Извини а за кој требаше да гласаме за да напрат ?Битолчани вчера си избраја да гледат спорт на ТВ во наредните 4год...
Еве јас тврдам дека во наредните 4 год ништо нема да се смени од то шо беше до сега , ни СЕХА ни кур нема да има.
Ама сварно жалосно е за децата , тие нема да имат услови и ќе ги грејат клупите во металург или вардар.
Нека се ЕБАТ сите во газот со се УПРАВА и "БОРД НА ДИРЕКТОРИ" (ЛАЈНАРИ) !!!!
Неможам јас да сугерирам за кој да гласаш брат то е твое право , ама според то шо го понуди досега ова гарнитура за спортот можиш да претпоставиш во која насока ќе оди спортот во наредниот период .Извини а за кој требаше да гласаме за да напрат ?
очекуваш професионален спорт - спремен си да издвоиш бар 100тина евра за карти по сезона ?Неможам јас да сугерирам за кој да гласаш брат то е твое право , ама според то шо го понуди досега ова гарнитура за спортот можиш да претпоставиш во која насока ќе оди спортот во наредниот период .