Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
И ова ке помине за некој месец ке донесат на проба 20, 30 ракометари ке земат некој, и потоа сите дома ке играме со млади "таленти" и ке не прават резил кој ке стигне. Така беше до сега така и ке биде едноставно оваа управа нема ни капацитет ни концепција се ке заврши каде почна.

Утре има пресконференција колку шо знам ..

ke kazat deka Papata potpisa za Vardar!!
a izgleda konecno ke probaat da go predadat klubo!!

Трансфер на преодниот рок ќе биди....Папата во Вардар:pipi:...Каков Столе,каков Ратко.....:pos:
Ај баш да видиме шо ќе кажат....

Kw go predstavat noviot sponzor :). Papta ne pojaca nas, a go oslabi Vardar so transferot :vozbud:

ај на помош хахаххаха:D џам ќе свиткат на новиот прес:pos: само пресој прат да се видат и да кажат дека ТРЕБА ДА СЕ ПОДОБРИ:vozbud:и друго,се молам папата да остани,оти ко ќе сјачаме догодина ќе нема голој кој да клава:tapp:...Кузнај дали е вистина дека се јавува по играчи,а и да се јавува немојте да мислите дека се некој добри ракометари..како шо рече некој погоре оваа управа можеби мисли да напрај добор за клубот ама реално е дека нема капацитет и сила,не ја бива едноставно!

Има спознор изгледа ама ќе видиме вечер поточно :)

Дали кажаа нешто реално на пресот видов дека имаше ама не бев во можност да го слушам само видов дека Ефто, Кире и Тосето нешто кажуваа. Ама се ми се чини само истото кукање цело време, а и да прикажат спонзор едноставно не верувам повеке во оваа управа, нема капацитет.
--- надополнето: 8 јуни 2012 во 19:11 ---
Дали кажаа нешто реално на пресот видов дека имаше ама не бев во можност да го слушам само видов дека Ефто, Кире и Тосето нешто кажуваа. Ама се ми се чини само истото кукање цело време, а и да прикажат спонзор едноставно не верувам повеке во оваа управа, нема капацитет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom