Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Добро е.лесна победа..
Малку ми беше страв од ова гостување...
Сега можиме мирно да се насочиме кон КПК...
Има уште 10ина дена до патувањето...па да се проба да се спреми екипата....

.inaku samo neznam toa Danielo Bozinovski so vi e po eden duel na eden nas igrac so mite karaivanov tokmu toa detiste vleta vo teren i ke deli pravda mislam smesno bese :D......na forumot na rk ovce pole xaxaxaxaxxxxaxaxaxa

abe aman kako ne go znat -komesaro za mladinci i kordinatoro za megunarodni kontakti-

a jas morav da gi znam sedumte sekretari na SKOJ

ВО КЛУБОТ Е ВАКА ОТИ СЕКОЈ СИ СЕ ПИКА СО ВРСКИ..НАДВОР ИМА ПОТАЛЕНТИРАНИ ДЕЦА ОД НЕКОИ ШО ИГРАТ ВО МЛАДИНЦИ И ВО ПРВАТА ЕКИПА, НО НЕ ИГРААТ ПОШТО НЕМА КОЈ ДА ПЛАЌА!! ВАКА КЕ БИДИ ДУРИ НЕ СЕ ПРОМЕНИ ТОА!

ВО КЛУБОТ Е ВАКА ОТИ СЕКОЈ СИ СЕ ПИКА СО ВРСКИ..НАДВОР ИМА ПОТАЛЕНТИРАНИ ДЕЦА ОД НЕКОИ ШО ИГРАТ ВО МЛАДИНЦИ И ВО ПРВАТА ЕКИПА, НО НЕ ИГРААТ ПОШТО НЕМА КОЈ ДА ПЛАЌА!! ВАКА КЕ БИДИ ДУРИ НЕ СЕ ПРОМЕНИ ТОА!
ти дури сега знајш за то?

Сите знајме а си ќутиме.....Зато се ќе оди надолу....

Веке се знат сите термини и полека треба да се спремаме за најголемиот настан, КПК!
Е сега како е шо е, нема алтернатива, навивање и борба до крај а после отом потом!

Еве вака првиот натпревар ке се игра во Брест на 26.11.2011 година 17 часот
Судиите се од Чешка, делегатот од Полска. :unsure:
Малку ме плаши оваа комбинација на соседски држави ке видиме....Сепак ако ние сме ТОП!!! (а во овој момент не изгледа така:(), не треба да се плашиме,. сепак....o_O
РЕВАНШОТ ВО НАШИОТ ПЕКОЛ:D (колку ке гори ке видиме иако ми мириса на 100% катаклизма:pos: оти умревме за ракомет)
значи СПОРТСКА САЛА МЛАДОСТ БИТОЛА на 03.12.2011 година 18 часот
Судиите се Романци, дали ке ни поможат или ке не докусурат, ретко кој досега бил наклонет према нас, ке видиме(n)
Делегатот е наш брат од Хрватска(y)
(ИЗВОР - ЕХФ)
ПА НЕКА Е СО СРЕКА И АКО СЕ ПЛАСИРАМЕ ПОТАМУ СО ДОБРА КОНСОЛИДАЦИЈА!!! од напролет СЕ Е МОЖНО!!!

Во Дневник пишеше дека за утакмицата со Брест ќе се реактивираат Старите Волци Заре и Битолски Рамбо:cuc:
Во овај момент најуба одлука....
Со оглед дека нема слободни играчи на пазарот...
А такви профили на пикер и крило како Заре и Злате нема да најдиме никако....
Ако можат да го вратат Зујовиќ ќе биди супер....

јас мислам дека ќе падни салата битола посебно ако таму биди тесно до кај 4-5 разлика и нормално одиме понатаму а од на зима со новиот закон за акоционерски друштва се појаки и појаки ПОСИЛНИ СЕ ВРАЌАМЕ

јас мислам дека ќе падни салата битола посебно ако таму биди тесно до кај 4-5 разлика и нормално одиме понатаму а од на зима со новиот закон за акоционерски друштва се појаки и појаки ПОСИЛНИ СЕ ВРАЌАМЕ

Може малку да ми објасниш за новиов закон, и ако има нешо линк ? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom