Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Абе брат вака одприлика Вардар ми личи на некој србски тим не на македонски само носите некој 3-то класирани срби ЦЕЛ ЖИВОТ ОД КО ГО ПАМТАМ ВАРДАР САМО СО СТРАНЦИ ЖИВЕЈ!!!!! А ТО ШО Е УШТЕ ПОЛОШО НИКОЈ ОД НИВ НЕМА КАКО ШО ТРЕБА.
А ЗА ТО ДЕКА КЕ СИ ИГРАТЕ КАКО ШО САКАТЕ СО НАС НЕМАААААААААААААА!!! НА ТРЕНЕРСКОТО МЕСТО СМЕ ПОЈАКИ ОД ВАС КАДЕ, КАДЕ А ИСТО И ВО ИГРАЧКИОТ КАДАР- ШО ИГРАЧИ ИМАТЕ ВИЕ БЕ КОКОШКАРИ ЕДНИ??? АХ БЕЕЕ УШТЕ НЕ ЗНАИТЕ ВИЕ ШО Е РАКОМЕТ!!!!

Изгледа ке не напушти уште еден- Игор Николовски по се изгледа заминва Грција до Април и пак назад!!

Абе брат вака одприлика Вардар ми личи на некој србски тим не на македонски само носите некој 3-то класирани срби ЦЕЛ ЖИВОТ ОД КО ГО ПАМТАМ ВАРДАР САМО СО СТРАНЦИ ЖИВЕЈ!!!!! А ТО ШО Е УШТЕ ПОЛОШО НИКОЈ ОД НИВ НЕМА КАКО ШО ТРЕБА.
А ЗА ТО ДЕКА КЕ СИ ИГРАТЕ КАКО ШО САКАТЕ СО НАС НЕМАААААААААААААА!!! НА ТРЕНЕРСКОТО МЕСТО СМЕ ПОЈАКИ ОД ВАС КАДЕ, КАДЕ А ИСТО И ВО ИГРАЧКИОТ КАДАР- ШО ИГРАЧИ ИМАТЕ ВИЕ БЕ КОКОШКАРИ ЕДНИ??? АХ БЕЕЕ УШТЕ НЕ ЗНАИТЕ ВИЕ ШО Е РАКОМЕТ!!!!
Па ако сте подобри во играчки тренерски кадар шо не не тепавте ?шо не имате титули ко нас?шо к*р завршивте пред нас?Шо не играте квалификации ЛШ?Какви играчи такви важно тепаме со вас увек...

Па ако сте подобри во играчки тренерски кадар шо не не тепавте ?шо не имате титули ко нас?шо к*р завршивте пред нас?Шо не играте квалификации ЛШ?Какви играчи такви важно тепаме со вас увек...

Добро, најдобри се Вардар, најмакедонска екипа се, цела репрезентација е од Вардар, ќе влезат во финале оваа година во кпк, и уште 50 титули ќе земат во наредните 10 години...

Задоволен? :smir:

Оди сеа пушти си Cartoon Network или Boomerang :pipi:

Добро, најдобри се Вардар, најмакедонска екипа се, цела репрезентација е од Вардар, ќе влезат во финале оваа година во кпк, и уште 50 титули ќе земат во наредните 10 години...

Задоволен? :smir:

Оди сеа пушти си Cartoon Network или Boomerang :pipi:
Не не сум задоволен нормално сакам цела лига пред се и пелистер да бидат конкуренти на вардар и пелистер...тоа го напишав само за да му кажам да не лета у воздух ако гледаме реално на работите....

Добро бе не ти е срам- како не тепате ко ова сезона Битола 1 ве тепавме и првата со судите се извадивте - Зато ќути си оти ако не се судите досага 2 титули немаше да имате ок????

Добро бе не ти е срам- како не тепате ко ова сезона Битола 1 ве тепавме и првата со судите се извадивте - Зато ќути си оти ако не се судите досага 2 титули немаше да имате ок????
Добро а вас не ви е срам?Секоја изгубена утакмица или судиите ви се криви или некој ја наместил само некој е крив али ви сте напатени момчиња....Ако сте толку јаки освојте титула а не да ми мрчите...абе заборајв судиите се против вас:tapp:

Да не не се - ти бел си во очите бе брат (извини ако те навредив ама по се изгледа така е) земи утакмици Пелистер- Вардар во Битола од федерација и разгледај ги малце. ПОСЕБНО ЗЕМИ ЈА УТАКМИЦАТА ОД БИТОЛА ПРВА ПОЛУСЕЗОНА ОД СЕГА ДА ВИДИШ. А да ти кажам Пелистер и Кире лазаров да го земи и Карабатич и Кристијансен пак нема да ве победиме- СУДИТЕ НЕМА ДА ГО ДОЗВОЛАТ ТО
А земи ја утакмица шо ти ја нагласив посебно погледај немора многу 10-15-тина минути да видам шо ке речиш!!!!:smir::tapp:

Да не не се - ти бел си во очите бе брат (извини ако те навредив ама по се изгледа така е) земи утакмици Пелистер- Вардар во Битола од федерација и разгледај ги малце. ПОСЕБНО ЗЕМИ ЈА УТАКМИЦАТА ОД БИТОЛА ПРВА ПОЛУСЕЗОНА ОД СЕГА ДА ВИДИШ. А да ти кажам Пелистер и Кире лазаров да го земи и Карабатич и Кристијансен пак нема да ве победиме- СУДИТЕ НЕМА ДА ГО ДОЗВОЛАТ ТО
А земи ја утакмица шо ти ја нагласив посебно погледај немора многу 10-15-тина минути да видам шо ке речиш!!!!:smir::tapp:
Ами шо ќе речиш ти у фудбал ланската сеозна кај вас ко се играше?И ај да не продужуваме оф топик теми...

Абе тутуле бале, а Металург како не победи без Карабатиќ и Лазаров, и во првенството и во Купот!? Само глупости да се зборело значи. Вас, цело време некој друг ви е крив, што не можете да се вратите на старите патеки.

Вардар Про е најјак има најјаки играчи ке освој КПК, и куп и првенство ова година- Сега Задоволни????? И појке нема пишење на ова тема си имате Тема Пишетеси кај вас!!!!!

Абе тутуле бале, а Металург како не победи без Карабатиќ и Лазаров, и во првенството и во Купот!? Само глупости да се зборело значи. Вас, цело време некој друг ви е крив, што не можете да се вратите на старите патеки.
како шо плачите вие за фудбало така и Битола си плачи за ракомето јебига сите сакат да бидат на врвот ама очигледно се си има крај,а за то дали Пелистер не е оштетван од Рфм барем сезоната шо помина да лажите некој друг и самите весници пишеја дека неправедно е одземена победата на Пелистер(читај со помош на судите) во првиот дел од сезоната,а за фудбало нема ни потреба да се спомнува Пелистер дома заслужено си победи,да имаше нешто сумливо факт е дека ке пишеја нешто по весниците ама такви работи немаше(а барем ова утакмица привлеква малце внимание)

Пелистер-Струга 29-18 следна утакмица утре со Кастриоти највероватно нашиот следен противник и во Европа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom