- Член од
- 17 јули 2024
- Мислења
- 178
- Поени од реакции
- 239
Повторување на играта со Вардар, во Охрид и победата е наша!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како шо кажа прво е платформата односно колкав буџет и средства ќе имаме после за тренер и играчи но знајш шо велат нашите три пати сме шампиони шо не било никогаш до сега шо значи од старт како да се откажуваат и за жал изгледа пак се ќе реша политиката не знам како ме ги фаќа инает да вложат средства прво за сала после за тим ние мајтап тераме со министерството ама полека но сигурно прат тим за следната сезона а ние уште сала немаме уствари освен публика друго ништо немамеПо официјализирање на платформата (не знам зошто градот би се тргал истата екипа шо ја држеше е на власт уште 4 години и срамота е и баук да се прај за ова во стилот вуци потегни, а и било кој да е на власт во градот ова треба да е по дифолт во буџетот да се држи најдобриот бренд од градот и европски амбасадор).
Уште од сега да почнат по назначувањето на нов тренер да кројат тим за наредна сезона и да не си играт играчки појќе и со тренери и со безвезе играчи од ју туб...и да се менваат како чорапи а со то сами си пукаме во нас во поглед на успехот и неизвесноста до крај...
Сегде од сега се прават планови за наредна сезона и се капарат добри играчи и тренери и редно е ТРЕНЕРОТ кој ТРЕБА ПОДОЛГОРОЧНО ДА БИДИ АНГАЖИРАН прво да е асолен, и ТОЈ да го крој тимот со клубскиот скаутинг (ако го има) на подолгорочно ниво...
Доста е со импровизации и погрешни трансфери.
Ова историска шанса никад појќе нема да ја имаме.
Po vazno e sala da se napraj a za tresnuvanje ke se resi so edno probivanje ,prestap ili 2 minutiГледам масовно вмро, влт и алта ги отварат ќесињата со пари за следна сезона. Леле, колку ќе биди слатко ко ќе ги тресниме и ова сезона.![]()
Koj amaterizam,98% od kiradziite do pred 10 godini I ne znaea so kolku igraci se igra rakometot.So gi maci be VMRO da pratat I rakomet so sila,neka si gledat fudbal I kosarka to so razbirat.Прегледај го приврзокот 463575
of topic e ama aj malce da se razmrdame vikend e da se posmejme
ministerstvoto ima interes za BEKOT banhidi od seged koj igra piker
shizo od ohrid na aparati![]()
![]()
![]()
Ги тркалаш закржлаени во локал патриотизмот кој му е наметнат од дирекција, не се ни тие криви следат упатство од дирекција, не ни знаат за шо навиват и за шо се борат.Koj amaterizam,98% od kiradziite do pred 10 godini I ne znaea so kolku igraci se igra rakometot.So gi maci be VMRO da pratat I rakomet so sila,neka si gledat fudbal I kosarka to so razbirat.
Како вие што не си ги знаете имињата на играчите.Потпиша на 1 година Авутович
На крај пак ќе излези дека е полошо да си кираџија него некој шо непамти како се вика/пишува играч.Како вие што не си ги знаете имињата на играчите.
Ima vreme bez nervozi se znaj na topka ke se resava na krajot kako po obicaj so ovie sudii le ja naredat kako so treba a koj ke bidi po srekjen I uspesen ke pobedi vo poslednite minuti kako repiriza se site utakmici so gi sudat za toa ne treba nerviranje pred vremeЛоша игра, глупав ракомет за око (од наша страна). Одбрана лоша кај Фитиљ и Ник, примаме лесни голови, во напад освен на лево крило што покажавме нешто, другото чорба! Павле, Хаџиќ на клупа, другите се влечат на терен, Хосни никаков придонес... Со ваква игра не заслужуваме денес победа!