Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
По досадни еј... Во првите реда има 100% плус луѓе, на скали седат, најгоре кај шо нема седишта седат, над 4.000.
Абе, треба да се биде реален. Билјанини извори има 2.800. Кале 1,900. Борис Трајковски 6,000. Вие сте некаде 3,000, може нешто ситно над. Не е изводливо над 4,000, под било како услови. Не е убаво да се лаже или да се залажува човек. Само тоа.

Mnogu somnitelni likoj se pojavija na temata.
Posto se znajme lugeto sho pisime.
Toa kazuva deka ima nekoja organizirana aktivnost ptotiv klubot.
Prvo ima partiski botovi, posle ima pacienti od skopje, i na kraj ima mnogu novi profili napraeni neodamna samo za ovaa tema.

Mnogu somnitelni likoj se pojavija na temata.
Posto se znajme lugeto sho pisime.
Toa kazuva deka ima nekoja organizirana aktivnost ptotiv klubot.
Prvo ima partiski botovi, posle ima pacienti od skopje, i na kraj ima mnogu novi profili napraeni neodamna samo za ovaa tema.
tm1Ez5F.jpeg

Многу гадно ми е ова шо му пееја на Галевски, си игра за екипата не провоцира се радва поќе јас гледам. Хосни е мн поголем провокатор ако е наш играч. Галевски беше избркан од нашите од Битола нејќеја да му дат некоја банка плус оти наш е не вреди. Сега ова шо го прај е докажвање дека вредел многу поќе. Вие цревото го преговараше порано за ич пари сакаше децата од Битола да му останат. Епа еве ни со та политика од порано сега нас од гла ни се мава. Карасманакис нашите стручњаци го проценија дека нема потенцијал. Па и ваше дете родено да е , дома да му речат не чиниш и да оди по потежок пат да се докажва истото би го напрајло. Кој сака нека се лути замене то да му караме на Галевски јас не оправдувам пошто ја знам приказната оти не е во Пелистер .

Заслужи Алкалоид да победи. Не дека беа подобри туку за инает на пцуењето на тие питбулите од трибини. Затоа во клубот нема спонзор да влези, а тој што е главен си заминува за одредено време поради овие работи. Детето не останата поради тоа што некои ги форсираја татините синчиња, а малиов си газеше од кадети.

Заслужи Алкалоид да победи. Не дека беа подобри туку за инает на пцуењето на тие питбулите од трибини. Затоа во клубот нема спонзор да влези, а тој што е главен си заминува за одредено време поради овие работи. Детето не останата поради тоа што некои ги форсираја татините синчиња, а малиов си газеше од кадети.
Секој по заслуга, никој ама баш никој не бил исвиркан или испцуен во Битола онака без потреба. Напротив битолската публика знај да препознај почит без разлика за кој играч од кој клуб се работи. Ете го Кизиќ коректен профисонален до крај без разлика шо настапувал за нас а сега е во друг клуб професионално без гестикулации и добива почит. За шанкуруња ко Галевски нема проштевање. Секој кој се бавел со спорт во Битола на своја кожа осетил не правда , но никогаш не смејш името Пелистер да го поистоветуваш со Цревото,Гаштарот,Дуци… или незнам кој и да е.Арогатноста не ме чуди послем реакциите на татко му (добро е шо уште ќотек нема изедено) Никој не е поголем од клубот а боли кога од битолчанец не добиваш респект. Секој со својте заслуги… не сме ни глупи ни слепи а богами ни наивни.Единствено зошто збора цела Европа за Пелистер и добива без покритије валјд карта се тие питбулите. Тие питбулите трошат свои средства и време далеку од своите најблиски без никаква добивка од чиста љубов спрема градот и клубот. Нормално кој сака шо сака нека кажи( и јас имам еден куп замерки) но Бојан има огромна љубов кон клубот дека можи подобро можи но со чесно без дамка и афери го водат клубот. Кој сака нека гледа кој не ете ќе гледате државен проект до година. Не ми требат мене партиски титули и успех за да го сакам клубот.

Последно уредено:
ko glushec bese skrien letovo za titulata, izleze sega od dupkata popoleka....
nemam sirenje, imam malce urda ...
Не бе брат. Секоја чест и за титула, и што не добивте лани на крај. Секое добро. Немам намера да провоцирам. Живи и здрави да сте, и само да просперирате. Само ова со капацитет на саливе ме иритира, зошто не е така. Кумановци не можам да ти објаснам колку се забегани дека нивата салата има 7,000 - 8,000 капацитет зошто на еден клип од 90тите со пренос од кошарка се спомнува тоа, а реалноста е дали има 3,000. Ни толку мислам дека нема. Мали се салите кај нас. Борис со 6,200 е најголема. Порано и за Кале се збореше 3,000 - 4,000, и кога ставија столчиња за европското жени 2008, 1,900 се пиша официјалниот капацитет.

Не бе брат. Секоја чест и за титула, и што не добивте лани на крај. Секое добро. Немам намера да провоцирам. Живи и здрави да сте, и само да просперирате. Само ова со капацитет на саливе ме иритира, зошто не е така. Кумановци не можам да ти објаснам колку се забегани дека нивата салата има 7,000 - 8,000 капацитет зошто на еден клип од 90тите со пренос од кошарка се спомнува тоа, а реалноста е дали има 3,000. Ни толку мислам дека нема. Мали се салите кај нас. Борис со 6,200 е најголема. Порано и за Кале се збореше 3,000 - 4,000, и кога ставија столчиња за европското жени 2008, 1,900 се пиша официјалниот капацитет.
Vaka kratko, po stolcinata mislam se 3200. Za evropski natprevari se prodavat tocno tolku karti i ne smej poke, ama za domasni se pusta plus i ima luge na skali nad vlezovi, kaj navivackiot del izvadeni se stiolcinata za poveke kapacitet i znae da vide brojkata nesto nad 3500-600. Porano ko nemase stolcina cela sala, odese okolku 4000+ ama nakrckano. Ima sliki od porano mozi da se sporedi.

Да те "искасат" сите пидбули на трибината еден по еден за газо. хахаха

Vaka kratko, po stolcinata mislam se 3200. Za evropski natprevari se prodavat tocno tolku karti i ne smej poke, ama za domasni se pusta plus i ima luge na skali nad vlezovi, kaj navivackiot del izvadeni se stiolcinata za poveke kapacitet i znae da vide brojkata nesto nad 3500-600. Porano ko nemase stolcina cela sala, odese okolku 4000+ ama nakrckano. Ima sliki od porano mozi da se sporedi.

Vcera drugar imase kupeno karta od web-sajtot, si sedna na tocno mesto spored kartata, dojde coek so druga karta ist red isto sediste, i sea koj da sedni na to sediste?

Mnogu si igraat k*rot so kartite, edna ista karta se prodava na 10 pati, a na povekje utakmici se desavalo mnogu lugje so karti da ostanat nadvor.

Vcera drugar imase kupeno karta od web-sajtot, si sedna na tocno mesto spored kartata, dojde coek so druga karta ist red isto sediste, i sea koj da sedni na to sediste?

Mnogu si igraat k*rot so kartite, edna ista karta se prodava na 10 pati, a na povekje utakmici se desavalo mnogu lugje so karti da ostanat nadvor.
Абе остај ги овие скопјанките шо зборат околу бројот на посетители. Секој натпревар е со 500-600 гледачи плус. од капацитетот. Има и на сајтот баг околу картите, то треба во живо да ти го кажам.

Абе остај ги овие скопјанките шо зборат околу бројот на посетители. Секој натпревар е со 500-600 гледачи плус. од капацитетот.
После Кочани овие работи не се фалење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom