Недај боже во војна да треба со вас да се оди, у грб ќе ни пукате, ужасно.Ниту сме браќа ниту сте Македонци ниту ќе бидите.
Иди биди Македонец јас кај што сум бил Македонец, па послем збори за македонштина.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Недај боже во војна да треба со вас да се оди, у грб ќе ни пукате, ужасно.Ниту сме браќа ниту сте Македонци ниту ќе бидите.
Нема тука никаков елитизам, само споредба. Како би бил третиран просечен Скопјанец во Битола ако се чука во гради за Комити, така би се третирал и просечен Битолчанец во Скопје ако се чука во гради за Чкембари. Нема тука никаква научна фантастика. Иако, како што спомнав, Скопје е голем град па има простор за живот за секого. А за да си набројуваме маани, на државно ниво ги имаме милион, за вакви прашања место да стоиме обединети, вие сами се ставате во класа на шпоните со тоа што не гледате нас како душмани. Омразата кон Скопјани во Битола е многу поголема на генерално ниво, него омразата на Скопјани кон Битолчани, и тоа е факт. Повеќе муабет овде не треба.Ете го тој неоснован елитизам, ние сме над сите други, вие сте сељаци од провинција од гратчето, немате аеродром, треба да ни служите, во гено ви е тоа, а кога не ви оди кога сте во тешка состојба сите сме Македонци и браќа, а подмолно другите ги сметате за подлуѓе и кога ќе ви тргни сето то излегва на површина. Ниту сме браќа ниту сте Македонци ниту ќе бидите.
Барем во гратчето наше не стои на шиптаpски на таблата пред општина како пред вашата "метропола", бо гратчето наше нема советници со слушалки да слушаат превод дури некој зборва албански, во гратчето наше нема бодења, убивања претепувања на наши деца како во вашата "метропола" од страна на вашите сограѓани, нема газење на луѓе на пешачки и на улица и се почитуваат сообраќајните правила за разлика од "метрополата", вие не знајте шо е пешачки милион луѓе убивте на пешачки, во гратчето наше нема грабнување на деца сред бел ден и нивно грозоморно убивање од психопати, во гратчето наше нема кинеае и палење и симнување на македонско знаме како во вашата метропола, во нашето гратче нема стаорци и ѓубре насекаде низ улиците како во индија и пакиатан да се наоѓате во таа вашата метропола, во нашето гратче не ни се ебаваат жените ао сечените како во вашата метропола, буквално четврта дупка му напраја на вашите жени, ќерки, сестри низ Чаир и Сарај, греој децата уште малце со кечиња ќе ви се родваат а вие кутрите гледате туѓи шиптаpски копилиња синкир ваши се, за дрога и комар кажва еј, види си ја елитата прво кој од кој адвокат, доктор, бизнисмен, менаџер нема кој не шмрка само разликата е шо тие шмркаат квалитетно вие другите колку шо можи да си дозволите, во нашето гратче нема паради на гордоста и педерсатии кои ги промовирате на децата сред плоштади, во нашето гратче нема муџахедини кои шетаат со сабји по улица и кои протестираат за палестина со знамиња на исис и со повици за џихад и за убивање на неверниците. Фала му на Господ шо сме гратче, а не "метропола" како вашата.
Малце надвор од тема ама кога почнувате со гнасни глупости, елитизам и омраза редно е да ви се затнат муцките.
Ете го муабетот со „душманите“ што го веќе спомнав погоре. За вакви како тебе не треба ништо повеќе од УЧК третман, исти изроди сте.Ниту сме браќа ниту сте Македонци ниту ќе бидите.
Добро каде мислиш да изгради аеродром во битолско? Сериозно те прашувам еве кога одиме надвор од темата.Ете го тој неоснован елитизам, ние сме над сите други, вие сте сељаци од провинција од гратчето, немате аеродром, треба да ни служите, во гено ви е тоа, а кога не ви оди кога сте во тешка состојба сите сме Македонци и браќа, а подмолно другите ги сметате за подлуѓе и кога ќе ви тргни сето то излегва на површина. Ниту сме браќа ниту сте Македонци ниту ќе бидите.
Барем во гратчето наше не стои на шиптаpски на таблата пред општина како пред вашата "метропола", бо гратчето наше нема советници со слушалки да слушаат превод дури некој зборва албански, во гратчето наше нема бодења, убивања претепувања на наши деца како во вашата "метропола" од страна на вашите сограѓани, нема газење на луѓе на пешачки и на улица и се почитуваат сообраќајните правила за разлика од "метрополата", вие не знајте шо е пешачки милион луѓе убивте на пешачки, во гратчето наше нема грабнување на деца сред бел ден и нивно грозоморно убивање од психопати, во гратчето наше нема кинеае и палење и симнување на македонско знаме како во вашата метропола, во нашето гратче нема стаорци и ѓубре насекаде низ улиците како во индија и пакиатан да се наоѓате во таа вашата метропола, во нашето гратче не ни се ебаваат жените ао сечените како во вашата метропола, буквално четврта дупка му напраја на вашите жени, ќерки, сестри низ Чаир и Сарај, греој децата уште малце со кечиња ќе ви се родваат а вие кутрите гледате туѓи шиптаpски копилиња синкир ваши се, за дрога и комар кажва еј, види си ја елитата прво кој од кој адвокат, доктор, бизнисмен, менаџер нема кој не шмрка само разликата е шо тие шмркаат квалитетно вие другите колку шо можи да си дозволите, во нашето гратче нема паради на гордоста и педерсатии кои ги промовирате на децата сред плоштади, во нашето гратче нема муџахедини кои шетаат со сабји по улица и кои протестираат за палестина со знамиња на исис и со повици за џихад и за убивање на неверниците. Фала му на Господ шо сме гратче, а не "метропола" како вашата.
Малце надвор од тема ама кога почнувате со гнасни глупости, елитизам и омраза редно е да ви се затнат муцките.
Чекај демек вие ги зедовте на клоци па решија да ги попрат работите!? Абе министертство за спорт ви е на дресот со државен грв! Ова ни во Африка го нема… Та кивата од министер од пусти фрустрации се ќе напрај да не постоиме. Како да сме ние дел од друга држава, имаш екипи напрај систем овозможи да се развиват паралелно. Абе обични партиски клубче сте без срам и образ цел државен апарат е насочен кон клубчето. Пелистер ќе го изоставам, ама толку енергија да се вложеше во Струга да се напрај сала, да се помогни финансиски да се притиски трим лум, па 70% од репрезентацијата е од таму. Да се реновира салата во Велес да се најдат помагатели и таму, така се сака Македонија. Искомплексирани едни, да живее независна Битола!Ау болесници еј, а бе што ви е со филмовиве бе? А бе земете ги на клоци тие што ги гласате таму и што со прст не мрдаат за Битола и Пелистер. Се други ви се криви, типично за Македончето цел живот други му се криви, де бугари, де грци, де срби, де зелки а кривицата е во нас самите.
Попрво обратно, ама среќа вие ќе сте на халкидики.Недај боже во војна да треба со вас да се оди, у грб ќе ни пукате, ужасно.
Иди биди Македонец јас кај што сум бил Македонец, па послем збори за македонштина.
Горе викаш гратче, потценваш, една улица била колку цела Битола, па сега не било елитизам добро.Нема тука никаков елитизам, само споредба. Како би бил третиран просечен Скопјанец во Битола ако се чука во гради за Комити, така би се третирал и просечен Битолчанец во Скопје ако се чука во гради за Чкембари. Нема тука никаква научна фантастика. Иако, како што спомнав, Скопје е голем град па има простор за живот за секого. А за да си набројуваме маани, на државно ниво ги имаме милион, за вакви прашања место да стоиме обединети, вие сами се ставате во класа на шпоните со тоа што не гледате нас како душмани. Омразата кон Скопјани во Битола е многу поголема на генерално ниво, него омразата на Скопјани кон Битолчани, и тоа е факт. Повеќе муабет овде не треба.
Овој дел сум го пропуштил
Ете го муабетот со „душманите“ што го веќе спомнав погоре. За вакви како тебе не треба ништо повеќе од УЧК третман, исти изроди сте.
Кај прочита дека мислам и дека барам аеродром? Само кажвам шо велите вие дека немаме аеродром сме биле селани и провинцијалци, а вие дека имате сте елита и над сите други во државата.Добро каде мислиш да изгради аеродром во битолско? Сериозно те прашувам еве кога одиме надвор од темата.
Абе и јас сум од Битола само јас те разбрав за аеродром кај нас. Нема врска како и да е дури има некој со мозок како твојот тешко дека како град ќе имаме напредок. Будали има и на двете страни само жалосно е тоа што се мнозинство.Попрво обратно, ама среќа вие ќе сте на халкидики.
Горе викаш гратче, потценваш, една улица била колку цела Битола, па сега не било елитизам добро.
за душманите имаше едно видео летото од основно училиште битолско и коментарите од вас "елитните" скопјани сите до еден беа гнасни, педофилски за чупињата на видеото, кој е сега душман кој кого мрази, тука имало желби во бели чаршави да не виткаат и од рек рак да сме фателе да сме умреле, е тоа ни е посакувано од ваша страна, кој кого мрази кажи ми, еве ќе умриме живејте си со учк слободно, со нив се разбирате, тендери, амнестии, едно друго. Кога ќе ви се врати на ваквите гнасни коментари и тоа ние не ви посакуваме смрт како вие нас, тогаш ние сме ве мразеле, требало да ве остајме да ни посакувате смрт и да пишите дека ќе ги качвате на кур нашите деца, нема разлика од учк со ова вашите коментари.
Кај прочита дека мислам и дека барам аеродром? Само кажвам шо велите вие дека немаме аеродром сме биле селани и провинцијалци, а вие дека имате сте елита и над сите други во државата.
Два аеродроми за земја колку Македонија се доста, нас ни требаат автопати и пруги не уште аеродроми ама за то кур ве боли и даноците кои ги плаќаат милион и кусуро луѓе од Македонија треба да одат за вас за да живејте лагодно, чунки вие царој сте, ние треба да умриме.
Не се трескај од земја молим те, кој нормален би го посакал тоа.тука имало желби во бели чаршави да не виткаат и од рек рак да сме фателе да сме умреле, е тоа ни е посакувано од ваша страна, кој кого мрази кажи ми
Другарти твој на кој му честита добредојде, и за таа изјава го имаа блокирано, со кој се дружиш таков си така го рекле постарите. Али гледајќи ги сите објави од тебе, другите форумџии па и по сите социјални мрежи се гледа до кој степен ви е лицемерието, комплексите и омразата кон нас.Не се трескај од земја молим те, кој нормален би го посакал тоа.
Ти ме мразиш мене априори дека сум скопјанец, не заради тоа кој сум, а заради тоа што сум, не јас тебе!

Ај извади еден пост со омраза од мене жити се..Али гледајќи ги сите објави од тебе,
Може да дефинираш кој се и во однос на што се тие комплекси?комплексите
Не ни е криво вмрото ние сме криви ако сме сложни има да го тресиме градот сите сус да седат( да се добие стадион сала се по треба)плус од друга страна комуњарите се бетер а тие сектите од поинаку и емајата се бетер и за тоа секогаш народот гласа за помалото зло шо значи тие ако му помагаат на 1961 не се тие криви шо ние се си плукаме на наше и не прајме нешто да биди поарно мора сами и прво да си го средиме сопствениот двор после да гледаме за другите или ич да не гледаме ми смета шо секогаш ни се криви само скопјани партии федерации вонземјани и други душмани ко не прајме прво арно нешто за клубот и градот нека земат 40 титули ќе си заминат овие пак ќе берат за прашак не се битни тие колку шо мора ние да си го пазиме своето и сите да клајме рака да поможиме реков има еден куп наши со пари во град0т и дијаспората треба тој локал патриотизам да се трансформира и уновчи во градот и спорто мора да се најди модалитет нешто сезонска екипа златна акција нешто членарина да се донира во клубојте и градот да не чекаме од скопје и партиите на волкот му е дебел вратот оти сам си ја брка работата а не да чекаме од друг! Мора да го смени менталитетот и после да се напрај некоја акција па да стани традиција тоа а до тогаш само можи сите да ни се криви а ние не значи прво да си го решиме сопствениот двор после да решаваме со другите !Пак за ВеМеРО да гласате
Не дека другите се поарно и нив да му ебам крвта смрдена, ама со вемерото на најјако се пуштени, ние 2 чекори назад, сеа Мицика со Орцето (екс комита) ќе ја наредат во следните 4 години има 40 титули да земат рк/фк ако не го реактивират и кк еве ја....
Малце ни е и ова.....само за сликање не бива....![]()

Кој гласаше од градо за вмро, освен оние на државно вработени? Гласачкото тело му се сведва на Оризари и другите села. Истото и во Скопје. Босанецот од Левица глата му ја дупна на Орце комитата во главните општини, центар, карпош, аеродром.Пак за ВеМеРО да гласате
Не дека другите се поарно и нив да му ебам крвта смрдена, ама со вемерото на најјако се пуштени, ние 2 чекори назад, сеа Мицика со Орцето (екс комита) ќе ја наредат во следните 4 години има 40 титули да земат рк/фк ако не го реактивират и кк еве ја....
Малце ни е и ова.....само за сликање не бива....![]()
Da be sekogash po zeni i deca frlame nie. A, cisto da prasam, tie stolcinja, shishinja i moneti sami letat od tamu ili zenite i decata gi frlat?Седи бе Јонче, седете бе културни, коа ја фрлија бакљата вашите на жени и деца, еден збор на осуда не кажавте, , нити тука ниту на други социјални мрежи.