Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
на 36 години бе ќе земаме играчи дотраени!?....Ни треба брз среден бек полетен со енергија за 60 мин. па да игра и во два правца ако треба и неколку сезони....Не вака. (n)
Skroz si vo pravo i istoto mislenje go delime ama ocigledno od uprava ili ne mozat da najdat igraci od Cvajta, Spanska, Francuska ili bilo kade pa vaka na doodeni terame ko ke izlezi nesto si go zemame

Јас сум 36 години, па сум брз и полетен...:kuracc:
Не е ништо официјално, ама и да е не сваќам оти сте се запнале за тие годините постојано. Памтите Вугринец колку години имаше Червар ко го донесе и какви партии даваше во ЛШ ?
Млади и полетни се барат совреме со добар скаутинг а на сред сезона. Вакви играчи се носат за да ти донесат титула во дерби утакмиците.
Немаме среден бек бе луѓе, неможи само со Тајник. Гарабаја очигледно не рачуна на Хаџич и Мирче, па ќе мора да се носи бекап за Тајник.
Ова е екипа склопена од Раул. Тој си ги побарал Мирче и Хаџич од двојката ама ете си замина педерски и останавме без салам среден бек.
Играч со бекграунд како Бомбач, шо играл 15 години во најјаките клубој во ЛШ и стандарден во репката на Словенија, да речиш дека не ти треба во екипа со 1.5М еур е сварно смешно. Недајбоже да се повреди Тајник, ќе се простиме од титулата уште во јануари.
Исто и Богдан го хејтаја лани ама на крај се крстевме во него ко се повреди дечкото шо педерски потпиша за Алкалоид, дури беше на рехабилитација и сите го чекавме. На крај краева, се бројат титулите и успесите а не старосната граница на екипата.
Јас ите како би бил задоволен од ваков трансфер, па макар бил и само за до крајот на сезоната. Имаме пеколен распоред во плејоф, конкурентите купват секој ден по еден играч нов а ние хејтаме играч како Бомбач. Алкалоид тројца странци носи во јануари, Вардар такоџе, Охрид секое коло нов играч објавува. Ќе мора среден бек и пикер да се донеси и да се расчисти со египјанецот час поскоро.
Французинот од двојката, исто така покажа одлична игра и треба да се префрли во прв тим како замена за Цехте. Посекако плејоф нема да фатат тие а се безбедни околу опстанокот во плејаут. Радовиш ќе испадни и Куманово. Поќе би се нашол во прв, отколку во вториот моментално.

***Уште нема ништо официјално за словенецот, ама мое мислење е дека играчи со такво искуство секогаш се добредојдени во екипа со анонимуси како Пелистер.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom