- Член од
- 15 ноември 2022
- Мислења
- 93
- Поени од реакции
- 99
Барем не прави никакви проблеми како овај уфилманиот. Не те разбирам што мустра е ако може објасни ми.Го видовме Фитиљо што мустра е а ова што си го напишал за Талески важи и за него.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Барем не прави никакви проблеми како овај уфилманиот. Не те разбирам што мустра е ако може објасни ми.Го видовме Фитиљо што мустра е а ова што си го напишал за Талески важи и за него.
Неговиот однос како капитен на клубот, репрезентација и соиграчите.Мислам дека и тој влегол во филм дека е најдобар и без него не се може.Не знам зошто се ми се чини дека нешто што не чини ги спојува Тале селекторот и Фитиљо ,Се надевам додека не сум во право.Барем не прави никакви проблеми како овај уфилманиот. Не те разбирам што мустра е ако може објасни ми.
Неговиот однос како капитен на клубот, репрезентација и соиграчите.Мислам дека и тој влегол во филм дека е најдобар и без него не се може.Не знам зошто се ми се чини дека нешто што не чини ги спојува Тале селекторот и Фитиљо ,Се надевам додека не сум во право.
Сала се прај цела од корен нова за помалку од година дена. Се што треба е пари и работа без застој , ако почниме со фази проект , дрн , ден изгледа ко пензионери ќе не фати да гледаме ракомет во нова салаМалку измешавте баби и жаби. Сликата погоре е идејно решение а не основен проект, да не речам само слика и насока за проектантот кога сите детали ги внесува и црта. Тој требаше да е вкасарна ама отпадна таа идеа и сега Јово на ново се ке прат за на новата замислена локација кај брусничка. Вчера на советот се донесе нацрт, но не и конечен детален план. Доправа јавна расправа анкета итн. Парцелите таму не се сите државни има и приватни ке фати доста време дур се среди се.Вчера рекоја дека тендер наскоро за проектот ке се избира, за хартија значи а не за градење... Доправа финасии ке треба да се најдат за градењето пошто сама како општина ако го прајме ке не фати ко трибината 6-7 години само изведба...
Тешко следните 4 година да биде готов ама барем да се отпочни прва фаза со градењето да сме оптимисти
Напишав за голманот и бекот поназад. Треба да дојдат зимава ама немам уште информација дали ќе има и трето засилување (бек или крило) од Цвајта.Ne znam so si trosite muabet za orkata imase sezoni tro vo metalurg edna utakmica za vatrostalna I to e se od nego
Kazete so se spekulira koj dva igraci gi odbral trenerot so spomenavte ponazad go ebas ovaj propadnatiot nekel da se lutat navivacite a ojde od metalurg kaj nivnite najgolemi rivali cikruzant isto kako voditelot so naracani I glupi prasanja kazete za povredenite I novi igraci
Nov golman vo zimski preoden rok?Напишав за голманот и бекот поназад. Треба да дојдат зимава ама немам уште информација дали ќе има и трето засилување (бек или крило) од Цвајта.
Ima trener klubot sigurno toj znaj so mu treba iako I jas sum za sreden plus oti neli na golemo se zborase za tajnik deka bega no ne biva I so deca na bidime na golot kako do segaNov golman vo zimski preoden rok?
Za so ni e 4-ti golman,nas ni treba steden bek I toa magionicar sreden bek so ke pravi razlika I so ke go razmrda napadot.
Уште не паметат![]()
RK PELISTER - TBV LEMGO • CEL NATPREVAR • (30.03.1996)
Men's Cup Winners' Cup 1/2-FINALS BLAGODARNOST DO GORAN KUNOVSKI OD BITOLA ZA OTSTAPENIOTO VIDEOyoutu.be

Брендот од алиекспресПрегледај го приврзокот 460453
lele ke bide placki
ke placat shurite
lele bomba
lele red solzi red mrsuli shurive
placime eve od smea ebave shizofrenicari