Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Deckoto e legenda,sekoja utakmica va Pelister bez razlika vo koj sport gi prati na slicen nacin.Bravo za kreativnosta za))
Според мене Мирче треба да остани тука и да постепено да добива поголема минутажа, а ние да покажиме трпение барем напола од она шо го покажавме спрема Тајник кога играше многу лошо на почетокот пред да ни покажи дека сепак се работи за добар играч.Одличен натпревар, тотална доминација. Ваквите 'потешки' натпревари се добри за креирање нови тактики, посебно пред важни натпревари во ЛШ. Единствено не ме бендиса последните 12-15 мин кога разбирливо ги внесе младите играчи и ни тогаш не знаат да изиграат и испромашија зицери. Мирче не ме бендиса и сметам дека треба да биди за во вториот тим, па таму посекако му треба, пошто годинава се мнооогу слаби. Видомски доби и помала минутажа (мислам требаше поголема), а водевме и 10 разлика во второ полувреме, па нека го спрема за со Висла. Со еден резервен добар среден бек би биле далеку подобри, или, на местото на Тајник да дели минутажа некој како што беше Босанецот Периќ![]()
Според регистрираните играчи на EHF страната мислам не. Додаден во составот и Јован (голманот на младинците)Херидад ќе биди во составот за Полска или ќе паузира подолго ?
ПрестапниО го викаме една јака на 4 годиниИ Павле Атанасијевиќ знаел да игра добро во напад.![]()
Не заебавај страшен состав има Висла годинава да не претерам ама можно е до финал4 да истуркатПа и не така лошо прво, бар реми да се извади овде(зошто да не и да му ја свртат, ма да тешко ќе оди)!