Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
:uzi::oeoeoe:

Интересен играч Леонид Лозановски

Баш...
Но појќе ми се допагат голманчињата имаат убава харизма.
Има неколку дечиња шо со право чукаат во сениорски тим (за во двојката).

А ние уште се мислиме кој да игра среден во наредните години.
Него нека ми лупнат на Хаџиќ уште ова години нов договор за наредни 6-7 сезони.

Не е за на среден бек... има баш карактеристики за модерен лев бек но треба да клај малку појке снага, малио е супер играч со солидна брзина, промена на правец силен удар од зглоб (Лазаров уште не можи да види од каде излезе некни, ни камерите не го видоа).

Бутел е и дефинитивно најслабата екипа во плеј-оффот! Ама и дефинитивно најслаби и изгубени Хосни и Тајник во нападот :facepalm:. За одбрана не е лош Хосни, ама нападот... :tapp:. Многу глупа грешка и форсирање на крилото Цветаноски при резултат 24:14 за нас и ете ти повреда (ќе видиме колку е сериозна). Тука требаше да си земи место Манасков и нека си тера до крај, штеди ги другите! Исто и на другата страна на крило, го пушта при крајот Радивојевич, сериозни сте бе?! :confused: Па нека игра Костески и онака не верувам дека ќе игра со Вардар, нека игра тука, рескира повреда со Радивојевич. РК Бутел не е некој репер за да се види цела игра и форма, ама не сме нај-нај! Се виде и со Тиквеш, Охрид и Алкалоид. За со Вардар, фластер (Павле) над Борозан, Хосни одбрана - Павле напад... Тешко ќе биди, ќе покажи времето.

Бутел е и дефинитивно најслабата екипа во плеј-оффот! Ама и дефинитивно најслаби и изгубени Хосни и Тајник во нападот :facepalm:. За одбрана не е лош Хосни, ама нападот... :tapp:. Многу глупа грешка и форсирање на крилото Цветаноски при резултат 24:14 за нас и ете ти повреда (ќе видиме колку е сериозна). Тука требаше да си земи место Манасков и нека си тера до крај, штеди ги другите! Исто и на другата страна на крило, го пушта при крајот Радивојевич, сериозни сте бе?! :confused: Па нека игра Костески и онака не верувам дека ќе игра со Вардар, нека игра тука, рескира повреда со Радивојевич. РК Бутел не е некој репер за да се види цела игра и форма, ама не сме нај-нај! Се виде и со Тиквеш, Охрид и Алкалоид. За со Вардар, фластер (Павле) над Борозан, Хосни одбрана - Павле напад... Тешко ќе биди, ќе покажи времето.
Steta za Cvetan kako so izgleda se raboti za seriozna povreda,no mora da mu ja podeli minutazata na vakva utakmici na site rakometari,sekoj trener ke gi rotirase site igraci koga veke vodi so +10.
Автоматски споено мислење:

Vardar pa I Pelister za naredna sezona nosat zasiluvana od polska,a polskite nadezi gubea I +13 od mladincite na Pelister.
Bravo za menadzerot si fati tezga ovde I si donese ako me se lazam 4 Polaci.Dzepceto polno.

Najteska i klucna ke bidi so Alkaloid vo gosti, kade sto Vardar lagano ke si dobie.... istotaka skeptik sum i za kupot ova godina ako prodolzat so vakva igra, definitiven pad vo formata, poarno ke bese da imame minus eden bod, toa e nasiot mentalitet.........i uste ne mi e jasno so Borzas so se slucuva

Edno me plasi so vardar, najgolemio nivni adut Borozan. Samo so jaka odbrana ke go pobedime vardar, ako izigrame slabo odbrana ke izgubime .
Na site mu se drzevme duri i pobedivme mnogu pojaki ekipi ama so ekstra izigrana odbrana.
Odbranata e pobeda

P.S so alkaloid falea odbranite na Mitrevski i Ilic, slabo golmanite slabo se izigra odbrana.

А па ние еден тим што имаме, страв и трепет :D

Место да сме посилни од есента, ние успеавме да сме послаби. Го немаме Коиј, а никаде го нема ни Крсманчиќ кој таман фати форма. Милано не го игра ниту Пинто, се некои чудни состави вади.
Хосни може игра слабо, ама за Маргели е измислен.
А титула со само еден среден бек и тоа Танкосен, не се освојува.

А па ние еден тим што имаме, страв и трепет :D

Место да сме посилни од есента, ние успеавме да сме послаби. Го немаме Коиј, а никаде го нема ни Крсманчиќ кој таман фати форма. Милано не го игра ниту Пинто, се некои чудни состави вади.
Хосни може игра слабо, ама за Маргели е измислен.
А титула со само еден среден бек и тоа Танкосен, не се освојува.
i posle objavata deka srdanovic si odi vo vojvodina ne vervam deka i toj ke se naoga vo sostav do kraj

Хосни му е мајката за утакмицата со вардар, само тој можи да му влези во глата. Фластер над Борозан само, некој од патики да го извај.

Зборате ко да се сите екипи водоводџии па сега мораме по 15 разлика секоја да ја добиеме иначе црно ни се пиши.

Заборавате дека кузнај колку утакмици + имаме изиграно од сите тие конкуренти и тоа во ЛШ кај шо се патува и интензитетот е 10 скалила погоре и нормално е заморот да те стигни, засега сме на пат да ја освојме титулата и не се сомневам дека Вардар дома паѓа.

За разлика од порано сега имаме тренериште и кога играме лошо добиваме, да беше Бранко немаше ни први да сме ни бод плус да иаме кузнај кај ќе бевме сигурно и трети.

Еднаш да имаше уба атмосфера и да се дај поддршка наместо да го намалваме успехот кој моментално го имаме.

Тежок град сме многу

Зборате ко да се сите екипи водоводџии па сега мораме по 15 разлика секоја да ја добиеме иначе црно ни се пиши.

Заборавате дека кузнај колку утакмици + имаме изиграно од сите тие конкуренти и тоа во ЛШ кај шо се патува и интензитетот е 10 скалила погоре и нормално е заморот да те стигни, засега сме на пат да ја освојме титулата и не се сомневам дека Вардар дома паѓа.

За разлика од порано сега имаме тренериште и кога играме лошо добиваме, да беше Бранко немаше ни први да сме ни бод плус да иаме кузнај кај ќе бевме сигурно и трети.

Еднаш да имаше уба атмосфера и да се дај поддршка наместо да го намалваме успехот кој моментално го имаме.

Тежок град сме многу
Најпоќе гомна можиме да изедиме на м2 :D

Тежок град сме многу
Едно е да имаш одлична игра и да шутираш на гол од изградени ситуации, па ако погодиш пречка или ти одбрани голман, тоа е тоа! Така се гледа дека имаш игра, вака не е се како под конец,а играме со екипа која ќе заврши на 6то место (веројатно) во плеј-оф, тоа е работата, не ги потценувам како тим Бутел, но денес ништо не покажаа. Тука сме на форумот бидејќи сме засегнати за секоја ситуација поврзана со клубот, сите вести ги пратиме, секој натпревар го гледаме и секој има право да дади пофалаба или критика. Се е со цел за подобро да биди и да бележиме успеси. Тренерот ни е силна алка во клубот, има неверојатна харизма за нашиот менталитет, одличен пристап пред и после натпревар со играчите... Некни после победата со Алкалоид имаше огромна радост кај него и гестикулации према трибините. Само мудро кон титула!

Steta za Cvetan kako so izgleda se raboti za seriozna povreda,no mora da mu ja podeli minutazata na vakva utakmici na site rakometari,sekoj trener ke gi rotirase site igraci koga veke vodi so +10.
Автоматски споено мислење:

Vardar pa I Pelister za naredna sezona nosat zasiluvana od polska,a polskite nadezi gubea I +13 od mladincite na Pelister.
Bravo za menadzerot si fati tezga ovde I si donese ako me se lazam 4 Polaci.Dzepceto polno.

Ама затоа Полјаците за 3-4-5 години ќе извадат топ 3 играчи од овие младинци, а ние ќе се тресеме со нашите таленти против Естонија и Литванија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom